X

Austria: LOVITURA Romaniei Data lui Karl Nehammer dupa BLOCAREA Aderarii la Schengen in 2023

Austria este tinta unei noi lovituri data direct lui Karl Nehammer de catre Romania, iar asta deoarece blocarea aderarii la Schengen timp de 12 ani de zile a adus o noua cerere, direct in Parlamentul European, pentru vicepresedintele Margaritis Schinas, pentru a pune capat nedreptatii care vizeaza tara noastra timp de atata vreme.

Austria blocheaza fara drept de apel, sau justificare corecta, aderarea Romaniei la Schengen, iar europarlamentarul Eugen Tomac a cerut din nou in plenul Parlamentului European respectarea tratatelor europene, permiterea aderarii Romaniei la Schengen trebuind sa fie permisa de multa vreme, in timp ce austriecii ar trebui sanctionati pentru actiunile nejustificate.

Austria nu este trasa la raspundere din cauza actiunilor sale indreptate impotriva romanilor si bulgarilor, ceea ce nu este drept, astfel ca atat Romania, cat si Bulgaria, au inceput sa fie mult mai ferme in cererile de actiuni care sa corecteze nedreptatile ce vizeaza ambele tari de ani de zile, sansele ca situatia sa se schimbe in bine crescand in fiecare zi.

“Am solicitat astăzi din nou, în plenul Parlamentului de la Strasbourg, respectarea Tratatelor Uniunii Europene și deblocarea accesului României în Schengen. I-am cerut vicepreședintelui Comisiei Europene, Margaritis Schinas, acțiuni și fapte concrete spre corectarea acestei nedreptăți tolerate de aproape 12 ani. România este ținută în afara spațiului Schengen sub pretextul fals al problemelor de migrație.

Reamintesc însă că Austria, țară care ne blochează accesul în spațiul de liberă circulație, a fost de două ori sancționată de către Consiliu pentru încălcarea legislației Schengen. Din păcate, cei care plătesc astăzi nu sunt cei vinovați, ci exclusiv cetățenii români, cărora le este în continuare furat dreptul de a circula liber în Europa.”

This post was last modified on oct. 4, 2023, 8:50 AM 08:50

Disqus Comments Loading...