X

BANCA Transilvania: Vestile Oficiale IMPORTANTE pentru Romani, Instiintarea Publicata

BANCA Transilvania transmite o serie de vesti oficiale foarte importante pentru romanii din intreaga tara, iar asta pentru ca in atentia oamenilor aduce imediat ceea ce trebuie sa stie in legatura cu o campanie speciala pe care o deruleaza la ora actuala, in baza ei fiind oferite o serie de produse gratuite.

BANCA Transilvania explica mai jos faptul ca daca ne facem un card virtual BT UNTOLD Visa, direct din BT Pay, atunci vom avea ocazia de a ne inscriere intr-o tragere la sorti pentru a castiga premii cool, precum 150 de abonamente la UNTOLD, 3 iPad-uri, 3 MacBook-uri, sau 100 de rucsacuri UNTOLD, totul gratuit.

BANCA Transilvania: Vestile Oficiale IMPORTANTE pentru Romani, Instiintarea Publicata

Puteti vedea mai jos informatii suplimentare cu privire la felul in care BANCA Transilvania a gandit aceasta campanie speciala pentru romanii din toata tara, iar clientii care au acces la BT Pay si un card activ deja, au posibilitatea de a se bucura de optiunea de a se inscrie in campania care este acum in derulare.

BANCA Transilvania nu este prima banca la care vedem campanii de acest gen si cu siguranta nu va fi ultima, dar cu toate acestea, merita sa ne uitam cu atentie la informatiile care ne sunt puse in fata, pentru a fi siguri ca avem parte de posibilitatea de a ne inscrie in aceasta campanie speciala chiar acum.

Ai beat-urile de la UNTOLD cu tine peste tot, în căști. Dar ce ai zice să ai festivalul tău preferat și în BT Pay ? Dacă îți faci cardul virtual BT UNTOLD Visa cu design animat direct din BT Pay, intri în tragerea la sorți pentru cele mai cool premii: 150 abonamente UNTOLD, 3 iPad-uri, 3 MacBook-uri, 100 rucsacuri UNTOLD. So… let’s get lucky! Regulamentul îl găsești pe site.

This post was last modified on oct. 4, 2023, 11:28 AM 11:28

Disqus Comments Loading...