X

WhatsApp: Masurile IMPORTANTE Aplicate Global pentru iPhone si Android

WhatsApp a decis sa anunte in mod oficial masurile importante pe care le aplica la nivel global pentru iPhone si Android, iar asta pentru ca aduce in atentia celor peste 2 miliarde de utilizatori ceea ce face din punct de vedere al prevenirii dezinformarii in timpul alegerilor care vor avea loc in Europa, si nu numai.

WhatsApp este una dintre principalele platforme folosite pentru distributia in masa a materialelor prin care se incearca dezinformarea oamenilor, iar asta pentru ca exista foarte multe persoane la care aceste informatii pot fi trimise foarte rapid, chiar daca ele nu sunt adevarate, in final.

Despre WhatsApp și alegeri

În calitate de serviciu de mesagerie privată dedicat ajutării oamenilor să vorbească liber, recunoaștem că instituțiile democratice protejează acest drept. Ne angajăm să abordăm abuzul, protejând în același timp confidențialitatea oamenilor. Menținem o echipă dedicată pentru prevenirea abuzului, concentrată în mod special pe trei linii de efort:

  • Menținerea naturii private a WhatsApp
  • Prevenirea utilizării greșite coordonate a WhatsApp
  • Împuternicirea utilizatorilor pentru a contracara dezinformarea

WhatsApp funcționează diferit față de formele publice de rețele sociale. Drept urmare, ne-am dezvoltat abordarea în contextul furnizării unui serviciu de mesagerie privată. De exemplu, serviciul nostru nu a fost conceput ca o platformă pentru a crește un public. Nu folosește algoritmi pentru a prioritiza ordinea mesajelor pe care le primesc oamenii. Nu există căutare în aplicație sau posibilitatea de descoperire pentru persoane sau grupuri neconectate. Oamenii folosesc cel mai adesea WhatsApp pentru a comunica cu alții pe care îi cunosc deja — aveți nevoie de numerele lor de telefon pentru a-i contacta. Majoritatea mesajelor trimise pe WhatsApp sunt conversații individuale, 1 la 1.

Menținerea caracterului privat al serviciului nostru

Criptare end-to-end: WhatsApp oferă implicit criptare end-to-end pentru a proteja conversațiile oamenilor de hackeri, criminali și alte amenințări cibernetice. Asta înseamnă că nimeni, inclusiv WhatsApp, nu poate citi sau asculta mesajul tău. Experții electorali au susținut că asigurarea unei securități puternice este esențială pentru protejarea mesajelor oamenilor. Aceasta include discursul politic și discuțiile despre candidați și campaniile acestora.

Limite de redirecționare: am stabilit o limită pentru redirecționarea mesajelor către doar cinci chat-uri simultan. Acest lucru face WhatsApp una dintre puținele companii de tehnologie care constrânge în mod intenționat partajarea. Acest lucru a redus cantitatea de mesaje redirecționate pe WhatsApp cu peste 25%.

Limite suplimentare pentru mesajele virale: am stabilit limite suplimentare pentru redirecționările care au fost redirecționate de mai multe ori. Aceste mesaje sunt etichetate cu . Mesajele cu nu provin dintr-un contact apropiat. Ele pot fi redirecționate doar către un alt chat la un moment dat. Această modificare a redus aceste tipuri de mesaje cu peste 70%.

This post was last modified on oct. 4, 2023, 9:03 AM 09:03

Disqus Comments Loading...