X

Volodimir Zelenski: Masurile de ULTIMA ORA pentru Razboiul Impotriva Rusiei

Volodimir Zelenski continua sa ia masuri importante pentru a ajuta armata Ucrainei sa obtina victorii insemnate in razboiul impotriva Rusiei, iar asta pentru ca vorbim despre decizii importante luate in intalnirile recente, care au avut loc in cadrul institutiilor de la Kiev, cu detalii suplimentare oferite mai jos.

Volodimir Zelenski vorbeste in mod oficial despre ceea ce se intampla in cadrul acestor intalniri, dar si despre ceea ce trebuie sa stie ucrainienii cu privire la activitatile pe care le desfasoara oamenii angajati sa protejeze cetatenii impotriva atacurilor lansate de catre Rusia.

“Avem motivație. Motivație la nivel înalt. Vom învinge inamicul. Și acum inițiativa este în mâinile noastre. Să fie încet, dar împingem Federația Rusă din pământul nostru pas cu pas în fiecare zi.

Interviu cu postul de televiziune italian Sky TG24. Despre cursul contraofensivei, importanța menținerii sprijinului din partea aliaților noștri, relațiile dintre Ucraina și Italia.

De asemenea, a vorbit în detaliu despre inițiativele de pace ale altor state pentru negocieri cu Rusia, avansarea țării noastre pe drumul către UE, condițiile necesare pentru organizarea alegerilor în Ucraina și pașii opoziției din Rusia.

Un scurt raport al zilei. Au fost diferite întâlniri, iar printre cele principale a fost o întâlnire cu șeful Direcției Principale de Informații. Una de fond. Despre lucruri bune pentru Ucraina – am reușit să realizăm ceva important în probleme de securitate. Mai multe detalii mai târziu.

În cadrul conferinței de astăzi, a existat un raport al șefului Serviciului de Securitate al Ucrainei privind contracararea colaboratorilor. De asemenea, unul informativ.

În general, avem motive să le mulțumim băieților noștri de la Serviciul de Securitate astăzi. Operațiuni importante și, cel mai important, eficiente. Bine făcut!

Am avut o întâlnire cu oficiali guvernamentali – am convenit ieri la Harkov. Avem diverse programe guvernamentale pentru a restaura regiunile și pentru a ajuta oamenii care și-au pierdut casele. Se lucrează la reconstruirea sectorului social și la protecția fizică a instalațiilor energetice. Am însărcinat să întocmesc un raport detaliat cu privire la aceste aspecte.

Facem tot posibilul pentru a oferi Ucrainei mai multe sisteme de apărare aeriană înainte de iarnă. Și acum, apropo, așteptăm anumite decizii de la partenerii noștri. Dar toate lucrările din regiuni care se referă la protecția fizică a instalațiilor critice și reconstrucția urgentă trebuie să fie finalizate cât mai mult posibil până la iarnă.”

This post was last modified on oct. 4, 2023, 11:51 PM 23:51

Disqus Comments Loading...