X

America Express: Sezonul 6, Drumul Soarelui si un VIDEO de ULTIM MOMENT de la Antena 1

America Express, unul dintre cele mai asteptate reality show-uri din Romania la ora actuala, urmeaza sa aiba premiera sezonului 8 din Drumul Soarelui peste doar doua saptamani de zile, iar mai jos putem vedea si un nou video extrem de interesant cu unele dintre surprizele pregatite pentru noi in octombrie.

America Express va aduce extrem de multe aventuri interesante ale vedetelor care participa la aceasta competitie, iar asta pentru ca provocarile pregatite de catre Antena 1 ne vor arata cate dintre vedete sunt intr-adevar pregatite pentru a face tot ceea ce este necesar pentru a castiga marele premiu al competitiei.

America Express: Sezonul 6, Drumul Soarelui si un VIDEO de ULTIM MOMENT de la Antena 1

Sezonul 6, Drumul Soarelui, este unul dintre cele mai interesante sezoane de pana acum in cadrul America Express, iar cei de la Antena 1 au publicat mai multe clipuri video in care ne prezinta jurnalele de calatorie de pana acum, vedetele trecand deja prin mai multe tari pentru a participa la provocarile pregatite.

America Express urmeaza sa aiba premiera sezonului 6 din Drumul Soarelui in data de 21 octombrie, dar asta la TV, pentru ca in cadrul platformei de streaming video la cerere, putem deja sa urmarim aventurile pe care au trecut toate persoanele care au avut ocazia de a fi invitate sa faca parte din competitie.

Periculos de spectaculos Marea PREMIERĂ a sezonului 6 America Express, Sâmbătă, 21 octombrie, de la 20.00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

This post was last modified on oct. 6, 2023, 12:18 PM 12:18

Disqus Comments Loading...