X

BANCA Transilvania: Hotararile de ULTIMA ORA, Schimbarile IMPORTANTE pentru Clienti

BANCA Transilvania, una dintre cele mai mari banci care activeaza in Romania la ora actuala, a decis sa-i anunte in mod oficial pe toti clientii despre o serie de modificari extrem de importante pe care le face pentru operatiunile cu numerar, incepand cu data de 4 decembrie 2023, dupa cum puteti vedea mai jos.

BANCA Transilvania explica in mod clar faptul ca platile, incasarile si schimburile valutare in anumite valute, se vor putea face exclusiv in sucursalele din toata tara, nu si in agentii, asa cum se intampla in momentul de fata, ceea ce ar putea genera probleme pentru foarte multi dintre romanii care faceau asta in mod regulat.

BANCA Transilvania: Hotararile de ULTIMA ORA, Schimbarile IMPORTANTE pentru Clienti

Mai mult decat atat, platile, incasarile si schimburile valutare in lei moldovenesti se vor putea face doar in sucursalele BANCA Transilvania din Bucuresti Nord, Est, Vest, Cluj-Napoca, Timisoara, iasi, Suceava si Botosani, astfel ca in nicio alta localitate nu vom putea sa beneficiem de acest lucru, din pacate.

BANCA Transilvania explica deasemenea faptul ca operatiunile in numerar cu dolari australieni si yeni japonezi nu vor mai putea fi realizate in reteaua bancii incepand cu data de 4 decembrie, deci va trebui sa facem totul exclusiv prin intermediul platformei online pe care banca ne-o pune la dispozitie acum.

Banca Transilvania anunță câteva modificări privind operațiunile cu numerar în valută, valabile din 4 decembrie 2023. Operațiunile pentru care sunt modificări: Plățile, încasările și schimburile valutare în coroane cehe (CZK) și zloți polonezi (PLN), respectiv plățile în coroane daneze (DKK), coroane norvegiene (NOK) și coroane suedeze (SEK) se pot face doar în sucursalele BT, nu și în agenții.

Plățile, încasările și schimburile valutare în lei moldovenești (MLD) se pot face doar în sucursalele BT din București Nord, București Vest, București Est, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Suceava și Botoșani. Operațiunile în numerar cu valutele în dolari australieni (AUD) și yeni japonezi (JPY) nu vor mai fi disponibile în rețeaua BT.

This post was last modified on oct. 6, 2023, 12:04 PM 12:04

Disqus Comments Loading...