X

DIGI Romania: MILIOANE de Clienti Romani Anuntati Oficial, Decizia IMPORTANTA Luata!

DIGI Romania a decis sa anunte in mod oficial milioane de clienti din toata tara cu privire la o hotarare oficiala pe care a luat-o si pe care o pune in aplicare in momentul de fata, iar asta pentru ca o serie noua de promotii speciale sunt pregatite incepand de saptamana viitoare, cu vesti grozave.

DIGI Romania le spune clientilor din toata Romania ca le ofera 50% reducere timp de 6 luni pentru serviciile pe care acestia vor sa le contracteze incepand de luni, iar asta ca o masura pentru a creste fidelizarea in randul celor care deja folosesc serviciile pe care compania le ofera in toata tara.

DIGI Romania: MILIOANE de Clienti Romani Anuntati Oficial, Decizia IMPORTANTA Luata!

Vorbim despre o campanie a DIGI, care este disponibila pentru oricare dintre romanii care au internet, televiziune, telefonie mobila sau telefonie fixa de la grupul de telecomunicatii, campania cu 50% reducere timp de 6 luni de zile fiind una pe care oricine ar trebui sa o aiba in vedere chiar in acest moment.

DIGI stie foarte bine cat de multi oameni se pot bucura de promotiile acestea la ora actuala, iar in aceasta idee a si creat campania de acum, deci este important sa nu trecem cu vederea ceea ce a confirmat in mod oficial, pentru ca totul va fi disponibil exclusiv saptamana viitoare pentru noi toti.

DIGI se pregătește de sărbătoare! În curând începe săptămâna reducerilor dedicate exclusiv clienților noștri. Stai aproape și pregătește-ți lista cu ce-ți mai trebuie și ce mai vrei. Ai de ales din tot: portare, servicii noi, upgrade-uri și extraopțiuni. 50% reducere în primele 6 luni. Asigură-te că nu ratezi săptămâna cu reduceri doar pentru clienți.

This post was last modified on oct. 6, 2023, 12:59 PM 12:59

Disqus Comments Loading...