X

Orange: 2 Masuri IMPORTANTE Anuntate Oficial pentru MILIOANE de Clienti

Orange, cel mai mare grup de telecomunicatii din toata Romania la ora actuala, a decis sa anunte cele 2 masuri importante pe care le ia pentru milioane de clienti din toata tara, iar asta pentru ca in atentia oamenilor este adus faptul ca este oferit acces la reteaua 5G incepand din momentul de fata.

Orange explica faptul ca, pentru a beneficia de vitezele 5G pe care reteaua sa le ofera acum, este nevoie sa avem o optiune de minim 6 euro credit si un telefon compatibil cu aceasta tehnologie, iar asa ne vom putea bucura de internet rapid de pana la 1500 Mbps, in reteaua cu cele mai mari viteze mobile.

Orange: 2 Masuri IMPORTANTE Anuntate Oficial pentru MILIOANE de Clienti

Mai mult decat atat, daca aveti o cartela prepay de la Orange Romania, atunci incepand de acum veti putea avea si posibilitatea de a utiliza eSIM-uri, in locul cartelelor clasice, astfel ca nu mai e nevoie de introducerea unei bucati de plastic in telefon pentru a avea conexiune mobila in dispozitivele noastre oricand.

Orange Romania ofera pe website-ul sau mai multe informatii cu privire la ceea ce trebuie sa stie oricare dintre clientii care vor sa profite de aceste 2 beneficii importante, ele fiind disponibile gratuit pentru toti dintre ei, insa desigur ca trebuie sa aveti telefoane compatibile 5G si eSIM.

Toți clienții Orange PrePay care își activează o opțiune de minimum 6 euro credit, au un telefon compatibil 5G și se află în aria de acoperire 5G se pot bucura acum de cel mai rapid internet de până la 1500 Mbps pentru download și de până la 160 Mbps pentru upload.

Cu eSIM atât clienții existenți cât și cei care vor să își activeze un Orange PrePay cu număr nou vor putea alege să se conecteze la rețea într-un mod digital, fără să mai fie nevoie să manipuleze o cartelă SIM.

This post was last modified on oct. 7, 2023, 11:58 AM 11:58

Disqus Comments Loading...