Volodimir Zelenski: Intalnirile IMPORTANTE pentru Viitorul Ucrainei, in Plin Razboi cu Rusia

Volodimir Zelenski Intalnirile IMPORTANTE pentru Viitorul Ucrainei, in Plin Razboi cu Rusia

Volodimir Zelenski a avut o serie de intalniri foarte importante pentru viitorul Ucrainei, in plin razboi cu Rusia, iar asta deoarece presedintele de la Kiev vorbeste mai jos despre ceea ce a fost decis in urma unei reuniuni a Statului Major al Comandantului Sef, armata fiind in centrul discutiilor.

Volodimir Zelenski vorbeste deasemenea despre raul pe care il face in continuare Rusia cu atacurile neincetate pe care le lanseaza impotriva Ucrainei, foarte multi civili nevinovati fiind afectati de modul in care Rusia a hotarat sa isi desfasoare luptele pe frontul deschis in estul si sudul tarii.

“Tocmai am prezidat o reuniune a Statului Major al Comandantului-Șef Suprem. Lung, cu mai multe probleme cheie.

În primul rând, desigur, față. Situația de pe fronturile principale, rapoartele comandanților, aprovizionarea cu muniție și apărarea aeriană. A doua problemă a ședinței Statului Major a legat direct de apărarea noastră, de rezistența statului nostru.

Energie. Ne pregătim pentru iarnă, ne protejăm instalațiile de generare, asigurăm energie electrică și căldură și restabilim tot ce a fost deteriorat de loviturile și acțiunile militare ale Rusiei.

Actuala conducere a Rusiei face întotdeauna ceea ce a făcut înainte. Își repetă toate greșelile. Ei repetă tot răul pe care l-au făcut. Și atunci când lucrurile nu merg așa, ei cred că nu au făcut suficient rău pentru a reuși. O logică atât de nebună.

Dar trebuie să luăm în considerare acest lucru. În această iarnă, teroriștii ruși vor încerca din nou să ne distrugă sistemul energetic. Ei nu pot înțelege că Ucraina nu va fi oricum subjugată. Dar vor încerca să lanseze mai multe atacuri și mai multe încercări de a ocoli apărarea noastră.

Înțelegem pe deplin pericolul. Astăzi, la ședința Statului Major, au fost rapoarte de la militari și toți oficialii responsabili de apărarea energiei noastre și a strategiei noastre de trecere a iernii. Tot ce ține de protecția fizică a instalațiilor, reconstrucție, respectarea comenzilor și cursul de acțiune în cazul diverselor situații de urgență.

Este crucial să câștigăm iarna aceasta, să depășim toate dificultățile și să oferim protecție oamenilor noștri. Și, apropo, autoritățile locale trebuie să își îndeplinească pe deplin munca pregătitoare. Slavă războinicilor noștri! Slavă tuturor celor care apără omenirea și oamenii! Glorie Ucrainei!”