X

WhatsApp: Schimbarea SECRETA pentru iPhone si Android, la ce NU te Asteptai

WhatsApp, cea mai mare platforma de mesagerie din intreaga lume, vrea sa faca o schimbare secreta pentru iPhone si Android, una despre care trebuie sa stie miliardele de oameni de pe intregul glob, iar asta pentru ca vorbim despre o nouatate legata de posibilitatea de a securiza conversatiile noastre.

WhatsApp explica in cadrul meniului special pentru aceasta functie, faptul ca de indata ce ea va fi lansata, vom avea posibilitatea de a seta parole specifice pentru conversatiile pe care le blocam, astfel incat accesul la ele sa nu poata fi facut doar in baza scanarii amprentei, sau a recunoasterii faciale, dupa cum puteti vedea.

WhatsApp: Schimbarea SECRETA pentru iPhone si Android, la ce NU te Asteptai

Schimbarea secreta pe care WhatsApp Messenger o implementeaza, este testata in cadrul versiunilor beta ale aplicatiei pentru iPhone si Android, urmand a fi lansata intr-o versiune viitoare a aplicatiei oficiale, chiar daca deocamdata nu se stie cand acest lucru va putea fi lansat pentru toata lumea.

WhatsApp Messenger ne va permite sa setam orice fel de parola dorim pentru conversatiile pe care le purtam cu diverse persoane, asa ca ar trebui sa putem alege parole diferite pentru fiecare conversatie in parte, deci daca o persoana are parola pentru o anumita conversatie, nu ar putea sa acceseze altele protejate cu alta.

Dupa cum prea bine stiti deja, aceste functii pe care WhatsApp le testeaza, pot fi disponibile chiar si la cateva luni distanta de momentul in care sunt descoperite, astfel ca e bine sa aveti in vedere acest lucru, pentru ca am putea avea parte de o asteptare destul de lunga pana va fi totul oferit.

This post was last modified on oct. 7, 2023, 12:37 PM 12:37

Disqus Comments Loading...