BANCA Transilvania: Vestea Oficiala cu IMPORTANTA Decizie Confirmata Clientilor

BANCA Transilvania Vestea Oficiala IMPORTANTA Decizie Confirmata Clientilor

BANCA Transilvania, una dintre principalele banci care activeaza in Romania la ora actuala, le confirma in mod oficial tuturor clientilor din Romania o decizie importanta care a fost luata si care le aduce posibilitatea de a castiga un VIP Double Pass pentru Australian Open 2024, la inceputu anului viitor, in Australia.

BANCA Transilvania explica mai jos ce trebuie sa facem pentru a avea sansa de a castiga acest VIP Double Pass, iar asta pentru ca utilizare cardurilor Star FORTE Mastercard este sansa noastra pentru castigarea premiilor, asa ca merita sa avem in atentie tot ceea ce ne spune institutia financiara chiar in acest moment.

BANCA Transilvania: Vestea Oficiala cu IMPORTANTA Decizie Confirmata Clientilor

Conform celor de la BANCA Transilvania, daca utilizam cardul Star FORTE pentru cumparaturi, atunci vom fi in mod automat inscrisi pentru tragerea la sorti, care ne aduce sansa de a castiga premiile care sunt oferite, iar totul este gandit intr-una asemenea mod incat sa fie usor de castigat de catre noi.

BANCA Transilvania deruleaza aceasta campanie speciala impreuna cu cei de la Mastercard, iar regulamentul de participare, despre care vorbeste banca in momentul de fata, este unul pe care trebuie sa il respectam, si daca nu facem acest lucru, atunci nu vom avea sansa de a castiga vreunul dintre premiile oferite oficial acum.

Îndeplinește-ți toate dorințele cu Star FORTE și te trimitem la finala Australian Open. Tot ce trebuie să faci e folosești cardul Star FORTE la shopping și intri automat în tragerea la sorți.