eMAG BLACK FRIDAY 2023 Anuntat Oficial, Cand Este si Sfaturile Magazinului

eMAG BLACK FRIDAY 2023 Anuntat Oficial, Cand Este Sfaturile Magazinului

eMAG BLACK FRIDAY 2023 a fost anuntat in mod oficial de catre eMAG, iar o pagina speciala a fost deja facuta in cadrul website-ului, ea putand fi accesata de aici, pentru a ni se oferi si o serie de recomandari speciale pentru a ne pregati inainte de cel mai mare eveniment de shopping din anul 2023.

BLACK FRIDAY 2023 la eMAG este pe 10 noiembrie 2023, astfel ca doar o luna ne desparte de cel mai mare eveniment de shopping pe care il asteapta romanii si daca vreti sa aflati mai multe detalii cu privire la ceea ce trebuie sa stim in vederea pregatirii pentru el, mai jos gasiti toate informatiile oficiale.

Cand este Black Friday 2023 Romania la eMAG ?

Black Friday la eMAG are loc in fiecare an in luna noiembrie, fiind evenimentul de shopping cu cele mai multe oferte si reduceri. Evenimentul se desfasoara pe durata unei singure zile, cunoscută drept Vinerea Neagra.

Printre produsele care se regasesc in oferta eMAG Black Friday se numara televizoare, telefoane, laptopuri, produse din categoria Fashion ai articole sportive, electrocasnice, accesorii pentru casa si gradina, produse de ingrijire personala pentru adulti si copii, mobila, jucarii, anvelope si produse speciale.

Black Friday la eMAG inseamna si reduceri ale partenerilor din Marketplace.
a sa te conectezi la ofertele de Black Friday, asigura-te ca esti abonat la newsletterul eMAG si vei fi la curent cu toate noutatile, reducerile si produsele vedeta din cel mai asteptat eveniment de cumparaturi.

Cum trebuie sa te pregatesti pentru Black Friday 2023 la eMAG ?

  1. Ai aplicația instalata? Nu uita sa activezi notificarile ca sa fii la curent cu cele mai tari oferte de Black Friday!
  2. Alege eMAG Genius si ai livrare gratuita si multe alte beneficii de Black Friday!
  3. Activeaza My Wallet, cumpara tot ce vrei de Black Friday si platesti mai tarziu!
  4. Alege easybox-ul preferat!
  5. Aboneaza-te la newsletter eMAG si cele mai tari oferte de Black Friday vor ajunge în inbox-ul tau! Fii cu ochii pe e-mail!
  6. Activeaza autentificarea multi-factor ca sa-ti protejezi informațiile din contul de client!

Ce trebuie sa stii pentru Black Friday ?

Este recomandat sa ai aplicatia eMAG actualizata cu cea mai recenta versiune disponibila si toate datele tale, respectiv adresele de livrare, completate in contul tau de client.

Pentru o plata extrem de rapida a produselor dorite, iti poti salva cardul bancar in contul tau de client eMAG si astfel, de Black Friday, vei achita comenzile in deplina siguranta si foarte repede.

Dupa plasarea comenzii, produsele selectate de tine sunt rezervate automat, iar livrarea se face in showroom, prin curier, la un oficiu postal sau in easybox.

Daca ai comandat un produs al unui partener eMAG Marketplace, acesta iti va livra comanda prin curier sau in easybox. Costul de livrare iti va fi comunicat inainte sa finalizezi comanda.