X

ENGIE: Vestile Oficiale pentru Clienti, Decizia IMPORTANTA de care Beneficiezi

ENGIE, unul dintre grupurile foarte mari din Romania care furnizeaza energie electrica si gaze naturale romanilor, a decis sa-i anunte in mod oficial pe oameni in legatura cu o decizie de a le oferi gratuit o serie de premii, in cazul in care aleg anumite servicii speciale pe care compania le pune la dispozitie.

ENGIE explica mai jos faptul ca, toti clientii care aleg sa incheie un contract Ampero Verde pana la final de an, vor primi garantat un card cadou eMAG in valoare de 50 de LEI, daca se numara printre primii 5.000 de clienti care beneficiaza de oferta, sau vor avea sansa de a castiga un premiu si mai mare.

ENGIE: Vestile Oficiale pentru Clienti, Decizia IMPORTANTA de care Beneficiezi

Conform celor de la ENGIE Romania, separat de cele 5.000 de carduri cadou eMAG, este deasemenea oferita inclusiv o masina Mazda MX-30, electrica, astfel ca avem motive foarte bune sa ne inscriem in aceasta campanie speciala pe care grupul de energie o deruleaza in Romania, chiar in acest moment.

ENGIE Romania vorbeste despre tot acum, pentru ca exista o perioada scurta de timp in care putem sa profitam de aceasta promotie, deci trebuie sa avem in vedere tot ceea ce ni se pune la dispozitie, pentru ca perioada de participare este una redusa, si ar fi bine sa nu ratam sansa de a intra in competitie.

Alătură-te misiunii Ampero Verde! Alege energie electrică verde și poți câștiga! Activează, în perioada 25.09 – 20.12.2023, un contract Ampero Verde de energie electrică din surse locale 100% regenerabile. Pe lângă prețul plafonat, începând cu 0,68 lei/kWh: primești garantat un Card Cadou electronic eMAG în valoare de 50 lei, dacă te numeri printre primii 5.000 de clienti; ești înscris automat în tragerea la sorți pentru marele premiu: o Mazda electrică MX-30 cu stație de încărcare și instalare.

This post was last modified on oct. 11, 2023, 11:00 AM 11:00

Disqus Comments Loading...