X

Vodafone: Instiintarile IMPORTANTE de ULTIM MOMENT pentru Clientii Romani

Vodafone transmite instiintari foarte importante pentru milioane de romani din intreaga tara, iara sta pentru ca grupul de telecomunicatii aduce in atentia tuturor oamenilor ceea ce trebuie sa stie cu privire la protejarea datelor personale impotriva oricui vrea sa le fure.

Vodafone explica mai jos toate metodele importante prin care putem sa ne tinem in siguranta datele personale, iar asta pentru ca oricine poate sa ne faca rau, in orice moment, iar daca sunteti dornici sa aveti mereu datele protejate, e bine sa va uitati cu atentie la aceste informatii.

Cum sa-ti protejezi datele personale

Probabil știi deja că utilizarea datelor tale personale fără acordul tău poate duce la multe situaţii neplăcute. De aceea, te rugăm sa citeşti câteva recomandări menite să te ajute să îţi păstrezi datele personale în siguranţă.

Cum poţi să previi furtul de date personale ?

Limitează cantitatea de informaţii personale pe care le dezvălui pe reţele de socializare şi verifică în mod regulat setările tale de confidenţialitate. Utilizează numai parole sigure, greu de intuit. O combinaţie de numere, litere şi caractere este cea mai bună variantă (de exemplu, £ $ 3c 4d 5e %). Nu comunica niciodată aceste informaţii altor persoane şi nu utiliza aceeaşi parolă pentru conturi diferite.

Evită să dezvălui numele, adresa ta de e-mail și alte date personale pe internet.

Restrânge numărul de documente personale pe care le ai zilnic asupra ta doar la cele strict necesare.

Citeşte cu atenţie mesajele e-mail

La prima vedere, mesajele electronice pot părea ca fiind expediate de Vodafone, dar te sfătuim să verifici întotdeauna adresa de e-mail a expeditorului. De exemplu, verifică dacă în denumirea adresei lipseşte o literă sau este înlocuită de alta (de exemplu, „Votafone” în loc de „Vodafone”), modificări ce pot fi cu uşurinţă ratate.

Factura electronică Vodafone este trimisă întotdeauna de la adresa MyVodafone.no-reply@vodafone.ro.

Cum poţi să protejezi informaţiile stocate pe dispozitivele mobile ?

Primul lucru pe care îl poţi face este să le protejezi cu o parolă complexă sau cu un cod PIN. În plus, nu uita să îţi blochezi telefonul sau tableta atunci când nu sunt utilizate.

Redu pe cât posibil cantitatea de informaţii personale stocate pe telefoane, tablete sau calculatoare portabile.

This post was last modified on oct. 11, 2023, 6:14 PM 18:14

Disqus Comments Loading...