Ministrul Economiei aduce in atentia romanilor 2 foarte importante anunturi cu masurile care au fost puse in aplicare, in mod oficial, iar asta pentru ca intr-o prima faza aduce in atentia noastra promovarea Romaniei la un targ de turism care se desfasoara in aceasta perioada la Rimini si poate aduce multi turisti in tar.a
Ministrul Economiei explica mai jos cum a fost gandita promovarea Romaniei, astfel incat oricine sa isi poata face o idee cu privire la ceea ce se intampla, iar separat vorbeste despre Biserica “Sfanta Varvara”, construita intr-o mina de sare, cu detalii despre ea disponibile mai jos pentru romanii interesati.
“România, promovată ca destinație turistică în Italia, la târgul de turism TTG Travel Experience. În perioada 11-13 octombrie a.c., Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului participă cu stand național🇹🇩, la TTG Travel Experience, cel mai important târg de turism B2B de la Rimini, din Italia, dedicat promovării turismului global și comercializării ofertei turistice la nivel mondial.
Țara noastră este reprezentată la eveniment printr-un stand standard de 96 mp sub formă de insulă, cu patru laturi libere, pentru a permite desfășurarea întrevederilor într-un mod eficient. Pavilionul național, poziționat în zona „The World”, cu o vizibilitate sporită în rândul vizitatorilor, este decorat cu imagini reprezentative – Mitropolia Banatului din Timișoara, Castelul Bran, Ateneul Român – punct de referință al capitalei României.
Iar pe un video wall vor rula, timp de trei zile, filme de promovare turistică, axate pe cultură, aventură, natură, tradiții și city break. Piața italiană reprezintă o prioritate strategică pentru țara noastră. Mai exact, Italia se află în topul primelor trei țări emițătoare de turiștipentru România, vizitatorii fiind tot mai atrași de cultura românească, de city break-uri, natură și, din ce în ce mai mult, de wellness, turismul activ și de aventură.
În adâncul pământului, într-un oraş subteran construit în foste galerii ale minei de sare de la Târgu Ocna, se află Biserica „Sfânta Varvara”. Un aspect cu adevărat remarcabil, care oferă lăcașului de cult o aură specială, este faptul că aproape întregul său mobilier este sculptat în sare. Aplicele de pe pereți, candelabrul, stranele, scaunul arhieresc, împreună cu alte obiecte de cult.
Formează un tot unitar cu peisajul salin în care sunt plasate. De altfel, biserica subterană dedicată Sfintei Varvara, ocrotitoarea minerilor, rămâne unul dintre puținele lăcașuri de cult din țara noastră construite în saline. Mai mult, este cunoscută ca fiind singura din Europa realizată aproape în întregime din sare.”
This post was last modified on oct. 12, 2023, 2:41 PM 14:41