X

Vestea E.ON Oficiala, ce da GRATUIT Milioanelor de Clienti din Toata Romania

E.ON, companie care are in Romania milioane de clienti care se bucura de serviciile sale de energie electrica si gaze naturale in fiecare luna, a decis sa ne aduca in atentie o masura foarte importanta pe care a luat-o, si in baza careia putem sa castigam carduri de cumparaturi Kaufland, in valoare de 250 de LEI.

E.ON explica mai jos faptul ca, daca activam factura electronica pentru contul nostru de client de pe platforma MyLine, atunci avem sansa de a castiga unul dintre cardurile de cumparaturi Kaufland, in valoare de 250 de LEI fiecare, pe care compania le ofera zilnic oricaror clienti din toata Romania, dupa cum puteti vedea mai jos.

Cei de la E.ON Romania spun ca oricine se poate inscrie prin simpla activare a facturii electronice din cont, iar clientii care au deja activata factura electronica, sunt automat inscrisi in aceasta campanie speciala, deci nu trebuie sa va faceti griji din acest punct de vedere, ceea ce este o veste excelenta pentru multi.

E.ON Romania deruleaza aceasta campanie speciala doar pentru o perioada foarte limitata de timp, asa ca daca inca nu v-ati inscris pentru a participa, atunci ar fi bine sa va ganditi sa o faceti, pentru ca s-ar putea sa regretati daca nu profitati acum, cat timp campania este disponibila si se desfasoara activ.

Norocul îți poate surâde în fiecare zi cu E.ON Myline! Activează-ți acum factura electronică pe website și poți câștiga zilnic un card de cumpărături Kaufland în valoare de 250 de lei. Ai acces gratuit și non-stop la informații despre plăți, consum și oferte, și ești înscris în concurs! Clienții cu factura electronică deja activată în contul E.ON Myline sunt automat înscriși în concurs!

This post was last modified on oct. 15, 2023, 5:59 PM 17:59

Disqus Comments Loading...