X

Sfatul ENGIE foarte IMPORTANT pentru Toti Clientii din Romania Astazi

ENGIE, principal grup care furnizeaza energie electrica si gaze naturale pentru romanii din intreaga tara la ora actuala, a decis sa aduca in atentia oamenilor un sfat extrem de important, care le poate fi de ajutor pentru a beneficia de facturi mai mici pentru consumul de energie electrica si gaze naturale, in mod obisnuit.

ENGIE explica mai jos ceea ce ar trebui sa stim in legatura cu felul in care ar trebui sa ne incalzim casele, atat vara, cat si iarna, iar asta pentru ca in functie de consum, putem sa avem facturi mai mari, sau mai mici, dar putem sa generam si o amprenta de carbon diferita, asa ca e important sa fim foarte atenti.

Dupa cum spune ENGIE Romania si mai jos, atunci cand avem un consum de energie mai redus, avem si o amprenta de carbon mai redusa, ceva perfect logic, din moment ce amprenta de carbon este direct legata de consumul de energie pe care il genereaza o persoana, sau chiar o anumita organizatie.

ENGIE Romania incearca sa puna in aplicare diverse programe pentru a genera reduceri ale amprentei de carbon in randul clientilor, sau a propriei organizatii, asa ca e important sa ne uitam cu mare atentie la ceea ce putem face pentru a incerca sa protejam cat mai mult natura, in fiecare zi.

Știai că, dacă setezi o temperatură potrivită în casă, atât iarna, cât și vara, contribui la reducerea amprentei tale de carbon și faci bine mediului înconjurător ?  Calculează cu CarbON/OFF amprenta ta de carbon și află cum o poți reduce. Pentru a putea calcula emisiile de carbon trebuie să răspunzi la cateva întrebări.

This post was last modified on oct. 16, 2023, 1:49 PM 13:49

Disqus Comments Loading...