Anuntul Oficial al lui Volodimir Zelenski privind Soldatii Ucrainei

Anuntul Oficial al lui Volodimir Zelenski privind Soldatii Ucrainei

Volodimir Zelenski transmite in mod oficial un anunt extrem de important cu privire la soldatii ucrainieni, care lupta in fiecare zi pentru a apara teritoriile care sunt atacate in fiecare zi de catre Rusia, sau pentru a recuceri teritoriile care au fost ocupate deja.

Volodimir Zelenski ofera cateva detalii si despre unele dintre brigazile importante care lupta in armata Ucrainei, cea 110 mecanizata, cea a fortelor aeriene de asalt, dar si cea 55 de artileristi, mai multe detalii fiind disponibile mai jos.

“Războinicii noștri. Recunoștință în fiecare zi. Războinicii brigăzii 110 mecanizate separate, „Șaptezeci și nouă” din Forțele de asalt aerian și artileriştii brigăzii 55. Vă mulțumesc, băieți, pentru puterea voastră! Pentru genul de distrugere a ocupanților ruși de care are nevoie Ucraina.

De asemenea, parașutiștii brigăzii 82 separate și războinicii brigăzii 148 de artilerie separate a Forțelor de asalt aerian. Îți mulțumesc pentru curaj și eficiență în ofensivă. Fiecare pas al nostru este important. Fiecare pierdere a inamicului este semnificativă. Mulțumesc!

Și separat, inteligența noastră. Luptătorii unității speciale Kraken a Direcției Principale de Informații a Ministerului Apărării, care apără zona Kupyansk. Mulțumesc baieti! Vă mulțumim pentru forță și eficiență! Slavă tuturor războinicilor noștri!

Astăzi am semnat noi decrete privind onorarea războinicilor cu premii de stat. Pe parcursul acestui război – războiul pe scară largă – peste 60.000 de ucraineni au fost premiați pentru participarea lor la lupte de dragul statului.

Acesta este cu adevărat curaj la scară largă. Curajul care este înrădăcinat în caracterul poporului nostru. Personajul care nu renunță. Personajul care va prevala. Desigur. Glorie Ucrainei!