X

Informarea Orange pentru MILIOANE de Romani! Ce Decizie a Luat in Tara.

Orange transmite in mod oficial o informare foarte importanta cu privire la milioane de romani din intreaga tara, iar in baza ei puteti vedea mai jos, ca vorbim despre o masura care are la baza o promotie de portare in retea, prin ea clientii din Romania putand sa se bucure de foarte mult trafic de internet gratuit.

Orange explica mai jos faptul ca oricare dintre clientii din Romania care decid sa profite de aceasta promotie speciala, se vor bucura de 1024 GB de trafic de internet pentru o perioada de 12 luni de zile, traficul putand fi folosit exclusiv la nivel national de catre clientii romani care sunt dornici sa se bucure de el.

1024 GB de trafic de internet oferit gratuit la portare

Conform celor de la Orange, pentru a beneficia de aceasta promotie speciala, trebuie doar sa alegem sa ne portam in reteaua sa si sa alegem o extraoptiune de minim 6 euro, asa ca nu trebuie sa ne complicam prea mult, mai ales daca am luat deja decizia de a ne porta in cadrul retelei companiei din Romania.

Orange stie foarte bine cat de dornici sunt romanii sa profite de campanii de acest gen, asa ca merita sa avem in vedere tot ceea ce ne spune compania, pentru ca traficul de internet pe care-l ofera este suplimentar fata de traficul disponibil oricum pentru extraoptiunea pe care o alegem dupa ce ne vom porta.

Vino cu numărul tău la Orange PrePay și primești bonus 1024 GB, valabil 12 luni. Pentru portarea numărului te aşteptăm în oricare dintre magazinele noastre. Vino în orice magazin Orange cu cartea ta de identitate și cu cartela SIM pe care vrei sa o portezi si completează o cerere de portare; te aşteptăm în oricare dintre magazinele noastre.

This post was last modified on oct. 17, 2023, 1:44 PM 13:44

Disqus Comments Loading...