Informatiile ENEL foarte IMPORTANTE in ATENTIA Clientilor din Romania

Informatiile ENEL foarte IMPORTANTE ATENTIA Clientilor Romania

ENEL, unul dintre grupurile de energie cele mai mari din toata Romania la ora actuala, a decis sa le puna in vedere tuturor romanilor din tara ceea ce ar trebui sa stie cu privire la modul in care poate fi utilizata platforma MyEnel pentru transmiterea mai simpla a indexului la energie, sau plata facturilor.

ENEL a creat aceasta platforma special pentru a le oferi romanilor acces la functionalitati de acest gen in Romania, asa ca merita sa le avem in vedere, daca suntem interesati sa avem facturi cat mai exacte, dar si sa platim foarte rapid facturile care ne-au fost emise, si care trebuie sa fie achitate cat mai rapid.

Dupa cum puteti vedea si din informatiile de mai jos, cei de la ENEL Romania ne explica in mod clar cat de simplu putem sa profitam de acest sistem chiar acum, asa ca daca n-ati mai incercat sa utilizati platforma MyEnel pana in momentul de fata, atunci ar fi bine sa incercati sa o utilizati, daca doriti asta.

ENEL Romania ofera aceste servicii pentru toti romanii din tara, asa ca indiferent unde anume beneficiati de furnizarea de energie electrica, sau gaze naturale, veti putea folosi aceasta platforma pentru a transmite indexul autocitit, sau pentru a plati rapid oricare dintre facturile care ne-au fost emise.

Alege să-ți faci un cont MyEnel ca să transmiți cu ușurință indexul la energie și să plătești rapid factura la electricitate și gaz! Pentru activarea contului: intră pe website; asigură-te că ai la îndemână codul de client și codul de facturare (le găsești pe ambele pe factura de energie).

O să ai nevoie și de Codul Numeric Personal (CNP), numărul de telefon mobil și o adresă validă de e-mail. După ce creezi contul, instalează și aplicația MyEnel pe telefonul mobil și folosește-o ca să-ți administrezi cu ușurință contractul de energie.