CEC Bank: 2 Anunturi IMPORTANTE care Vizeaza Clientii din Toata Romania

CEC Bank 2 Anunturi IMPORTANTE Vizeaza Clientii Toata Romania

CEC Bank, una dintre principalele banci care activeaza in Romania la ora actuala, a decis sa aduca in atentia tuturor clientilor ceea ce ar trebui sa stie in legatura cu masurile pe care le pune in aplicare in aceasta perioada si care nu ar trebui sa fie usor trecute cu vederea de catre cineva, din motive lesne de inteles.

CEC Bank vorbeste mai intai despre o serie de lucrari de mentenanta pe care le va desfasura in aceasta seara, ele fiind programate pentru a incepe la ora 21:00, si in mod teoretic ar trebui sa dureze doar 30 de minute, insa in acest timp serviciile sale vor fi indisponibile, ceea ce desigur ca va genera probleme pentru unii clienti.

Mai mult decat atat, CEC Romania ii avertizeaza pe romani si in legatura cu tentativele de phishing, care din pacate sunt tot mai dese, dar si care genereaza tot mai multe victime in ultima perioada, numarul celor care sunt afectati fiind in crestere, iar asta impune ca noi sa avem mai multa grija la ceea ce facem.

CEC Romania stie foarte bine cat de mult pot fi afectati oamenii de lucrurile acestea, asa ca de aceea vine cu cereri prin care ii atentioneaza pentru a fi in siguranta, insa intr-o foarte mare masura depinde de noi sa fim vigilenti si sa nu ne lasam pacaliti de cei care vor sa ne faca rau cu orice pret, in aceasta perioada.

Atenție în perioada aceasta la mail-urile de acest fel trimise în numele băncilor! Sunt tentative de fraudă în urma cărora poți rămâne fără bani în cont dacă oferi informații bancare confidențiale. Vă informăm că astăzi, 18 octombrie 2023, începând cu ora 21:00, din cauza efectuării unor lucrări tehnice, ce sunt estimate a dura aproximativ 30 de minute, pot apărea întreruperi ale serviciului de Internet Banking (Home CEConline). Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru disconfortul creat.