X

Volodimir Zelenski: Anunturi dupa Intalnirea cu Marcel Ciolacu la Kiev

Volodimir Zelenski a facut o serie de anunturi importante dupa intalnirea cu Marcel Ciolacu la Kiev, premierul Romaniei fiind prezent acolo, impreuna cu ministrul apararii Angel Tilvar, pentru a-si arata suportul fata de eforturile pe care Ucraina le face pentru a continua lupta impotriva Rusiei.

Volodimir Zelenski vorbeste mai jos despre ce a insemnat intalnirea pe care a avut-o, dar si despre o intalnire pe care a avut-o cu ministrul sau al apararii, discutand cu acesta despre situatia din teren, una extrem de dificila, dupa cum puteti vedea si mai jos.

“Am avut o întâlnire cu ministrul apărării al Ucrainei – el și-a prezentat echipa și programul. Echipa Ministerului a fost reînnoită. Există deja primii pași pentru a aborda problemele ridicate de armată.

Reducerea birocrației, simplificarea documentelor, a tuturor procedurilor, eliberarea timpului comandanților pentru munca de luptă în loc de documente. Va exista mai multă digitalizare și claritate în furnizarea trupelor. Ar trebui să existe mai multă disponibilitate pentru feedback din partea armatei și depășirea problemelor acumulate.

Mulțumesc tuturor din sistemul de stat care lucrează pentru interesele Ucrainei pentru a se asigura că rezultatul este văzut în fiecare zi. Fiecare zi înseamnă mai multă putere pentru Ucraina. Slavă tuturor celor care ne apără țara! Slavă oamenilor noștri puternici! Glorie Ucrainei!

S-a întâlnit cu premierul României, Marcel Ciolacu. Aceștia au discutat despre sprijinul suplimentar în apărare al Ucrainei din partea României și problema securității alimentare, și anume importanța construirii de noi rute logistice pentru tranzitul produselor agricole ucrainene prin teritoriul României.

Mulțumim României pentru sprijinul Ucrainei, poporului ucrainean și pentru pachetele de ajutor militar care ne-au întărit pe câmpul de luptă.”

This post was last modified on oct. 19, 2023, 12:05 AM 00:05

Disqus Comments Loading...