Formula 1: Anunt al lui Lewis Hamilton privind IMPORTANTA Schimbare din Masina Mercedes

Formula 1 Anunt Lewis Hamilton IMPORTANTA Schimbare Masina Mercedes

Formula 1, una dintre cele prestigioase competitii sportive care se desfasoara la nivel global in momentul de fata, continua in acest weekend cu Marele Premiu din SUA, Lewis Hamilton facand un anunt extrem de important cu privire la schimbarile pe care Mercedes le-a facut pentru masina pe care i-o ofera pentru a concura la Austin, Texas.

Formula 1 continua cu un Grand Prix pe care Lewis Hamilton vrea sa il castige, iar modificarile facute de catre Mercedes pentru podeaua masinii par sa fie extrem de bune, cel putin din punctul de vedere al pilotului britanic, el afirmand ca imbunatatirile aduse de catre ingineri au un impact pozitiv major asupra performantelor oferite de masina.

Formula 1 ne aduce in fiecare weekend o competitie acerba intre pilotii care se lupta pentru a castiga pe fiecare circuit, iar Lewis Hamilton da de inteles ca modificarile facute de catre Mercedes l-ar putea ajuta sa redevina campion mondial, dar desigur ca abia anul viitor, insa totul depinde de capacitatea companiei de a ii oferi intr-adevar o masina de top.

“Este unul dintre primele upgrade-uri pe care le-am simțit de fapt în ultimii doi ani. Sunt recunoscător pentru îmbunătățirile pe care echipa le-a făcut cu mașina, toată lumea a muncit atât de mult pentru a ne aduce niște upgrade-uri și pentru a fi aproape de McLaren și Ferrari și chiar și de Red Bull.

Mașina se simte aproape la fel, pur și simplu este imbunatatita aproape peste tot. Nu știu cu adevărat dacă este un indicator a ceva bun pentru anul viitor. Pe măsură ce continuăm să experimentăm, obținem din ce în ce mai multe cunoștințe despre unde mergem și despre fluxul mașinii.”