Germania: Olaf Scholz Devine RADICAL, Anunturi de ULTIMA ORA ce Ajuta Aderarea Romaniei la Schengen

Germania Olaf Scholz Devine RADICAL Anunturi ULTIMA ORA Ajuta Aderarea Romaniei Schengen

Germania trece printr-o serioasa perioada de criza la ora actuala, iar cancelarul Olaf Scholz a surprins foarte multa lume cu declaratii legate de modul in care guvernul sau vrea sa deporteze mai multi migranti care nu primesc azil, o schimbare radicala a politicilor de imigratie pe care tara le-a avut in ultimele decenii.

Germania este una dintre sustinatoarele ferme ale aderarii Romaniei la Schengen, insa Olaf Scholz afirma ca numarul migrantilor care au ajuns in tara este mult prea mare, deci este nevoie de o schimbare radicala a politicii de imigratie, astfel incat bunastarea de care se bucura cetatenii tarii sale sa ramana, lucru greu de realizat.

Germania cauta orice fel de solutii care sa usureze situatia sa actuala, cand vine vorba despre migratie, iar asta pentru ca numarul celor care vor cu disperare sa intre in tara este in continua crestere, asa ca ramane de vazut ce alte decizii va mai lua Olaf Scholz, dar si cum va fi afectata aderarea Romaniei la Schengen din cauza lor.

“Trebuie să-i deportam în sfârșit pe scară largă pe cei care nu au dreptul să rămână în Germania. Oricine nu are nicio perspectivă de a rămâne în Germania pentru că nu se poate baza pe motive de protecție trebuie să se întoarcă. Trebuie să deportăm mai mult și mai repede. Dacă nu aparțineți unui grup sau altuia, nu puteți rămâne cu noi.

Este necesar un întreg pachet de măsuri pentru a opri afluxul de migranți. Oricine dorește imigrație nelimitată trebuie să fie suficient de sincer pentru a spune că atunci nu vom putea menține statul bunăstării pe care îl avem astăzi. Limitarea imigrației nu face transformă în inumani.”