X

Formula 1: Max Verstappen, Lewis Hamilton, Decizie Privind SANCTIUNILE in Marele Premiu din Mexic

Formula 1 continua in acest weekend cu Marele Premiu al Mexic-ului, iar Max Verstappen si Lewis Hamilton s-au duelat in rundele de calificari pentru a obtine locuri in pole position in cadrul cursei de astazi, insa ei impreuna cu Russell si Alonso au fost aproape de a fi sanctionati de catre stewarzi din cauza felului in care au iesit pe circuite.

Formula 1 are o serie de reguli extrem de stricte in ceea ce priveste deplasarea masinilor pe circuite, iar Max Verstappen si Lewis Hamilton au scapat de sanctiuni dupa ce au mers cu spatele la boxe pentru a crea o pauza de timp intre ei si plecarile altor masini, asa cum cer regulile, dar actiunile lor n-au fost tocmai 100% corecte, dar au fost iertate.

Formula 1 impune regulile pentru siguranta pilotilor, iar ceea ce au facut Max Verstappen si Lewis Hamilton putea pune in pericol cursele, dar atat ei, cat si managerii echipelor au reusit sa-i convinga pe stewarzi sa nu impuna sanctiuni impotriva lor, in final acestia fiind de acord, asa ca-i vom vedea duelandu-se puternic in cursul zilei.

“Înainte de ultimele runde din Q1, Verstappen, Alonso și Russell au făcut înapoi la alte mașini în timp ce părăseau pitlane în încercarea de a crea un gol și de a găsi aer curat. Toți cei trei piloți au fost chemați de către comisarii FIA pentru „împiedicare inutil” la ieșirea din boxă.

Dar au decis să nu mai ia nicio măsură. Piloții și managerii lor de echipă au susținut cu succes că acțiunile lor au fost rezultatul timpului de delta maxim, care îi împiedică pe șoferi să iasă prea încet pe circuit pentru a găsi aer curat.”

This post was last modified on oct. 29, 2023, 10:50 AM 10:50

Disqus Comments Loading...