X

Instiintarea CEC Bank in ATENTIA Tuturor Clientilor din Romania, ce TREBUIE sa Stii!

CEC Bank, una dintre principalele banci care activeaza in Romania la ora actuala, a decis sa emita o instiintare foarte importanta despre care trebuie sa stie imediat toti clientii sai din tara, iar asta deoarece maine, 31 octombrie, vor avea loc o serie de lucrari tehnice, care vor afecta o buna parte dintre clienti.

CEC Bank explica mai jos faptul ca, incepand cu ora 06:30, a diminetii, sericiile de Internet si Mobile Banking, urmeaza sa fie indisponibile timp de 90 de minute, astfel ca oricine va avea nevoie de ele, va fi in imposibilitatea de a le folosi, sau cel putin asta da de inteles banca, cu informarea pe care a emis-o.

Puteti vedea mai jos detaliile pe care CEC Romania le-a emis in ultimele ore, asa ca e bine sa aveti in atentie tot ceea ce ne transmite banca, pentru ca daca nu veti putea folosi vreunul dintre servicii, stiti macar acum ceea ce se intampla, si e bine sa fiti foarte vigilenti pentru ca s-ar putea sa dureze chiar mai mult lucrarile.

CEC Romania nu estela primele lucrari de mentenanta de acest gen, astfel ca de obicei ele dureaza atat cat spune banca, insa daca se intampla ca situatia sa fie diferita, este prudent sa fiti pregatiti si sa aveti alternative la utilizarea acestor servicii, dar avand in vedere ora la care ele au loc, e posibil ca putini oameni sa fie oricum afectati.

Vă informăm că mâine, 31 octombrie 2023, începând cu ora 6:30, din cauza efectuării unor lucrări tehnice, ce sunt estimate a dura aproximativ 90 de minute, pot apărea întreruperi ale serviciilor de Internet și Mobile Banking. Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru disconfortul creat.

This post was last modified on oct. 30, 2023, 6:35 PM 18:35

Disqus Comments Loading...