X

CEC Bank Anunta Noi Masuri de ULTIMA ORA, ce Aduce in ATENTIA Tuturor Clientilor

CEC Bank, una dintre cele mai vechi si mai mari institutii financiare din Romania la ora actuala, a decis sa aduca in atentia tuturor clientilor sai, o serie de masuri de ultima ora pe care le va pune in aplicare incepand din aceasta seara, de la ora 23:00, iar asta pentru ca efectueaza noi lucrari de mentenanta.

CEC Bank explica mai jos faptul ca incepand de la ora 23:00 a acestei zile, si pana maine la ora 00:00, serviciile de Internet si Mobile Banking ar putea functiona cu intermitente, astfel ca e bine sa fim pregatiti de imposibilitatea de a le folosi pentru perioade scurte de timp, ceea ce poate fi problematic.

Conform celor de la CEC Romania, vorbim despre lucrari de mentenanta pentru care nu se ofera detalii specifice, deci nu stim daca e vorba despre rezolvarea vreunor probleme, sau despre implementarea unor functii noi, dar indiferent de situatie, e bine de stiut ca serviciile vor fi temporar indisponibile.

CEC Romania a derulat in ultima perioada mai multe lucrari de mentenanta pentru serviciile pe care le ofera, iar de obicei ele s-au terminat rapid si fara probleme foarte mari, asa ca este de asteptat ca inclusiv de aceasta data lucrurile sa fie la fel, asa ca de la ora 00:00, totul ar trebui sa revina la normal.

Vă informăm că mâine, 2 noiembrie 2023, începând cu ora 23:00, din cauza efectuării unor lucrări tehnice, ce sunt estimate a dura aproximativ 60 de minute, pot apărea întreruperi ale serviciilor de Internet și Mobile Banking. Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru disconfortul creat.

This post was last modified on nov. 1, 2023, 7:33 PM 19:33

Disqus Comments Loading...