X

CEC Bank Transmite o Informare Oficiala Serioasa, ce Nu Stiau Multi Clienti

CEC Bank a decis sa transmita o informare oficiala foarte serioasa pentru clientii sai din Romania, iar asta pentru ca le aduce in mod oficial in atentie ceea ce multi nu stiau in legatura cu plata creditelor, fie ca este vorba despre ce imobiliare sau de nevoi personale.

CEC Bank explica mai jos faptul ca, in cazul in care nu avem bani in cont curent pentru plata dobanzii creditului, atunci sumele pot fi retrase inclusiv de pe cardul de debit, fara ca noi sa mai facem vreun transfer bancar, totul fiind realizat automat.

CEC Bank spune ca aceasta este una dintre prevederile contractului de credit pe care l-am semnat cu banca, astfel ca e important ca romanii sa stie cum se desfasoara lucrurile in aceasta situatie, pentru a nu fi luati prin surprindere, cand se retrag banii.

Vă informăm că, în situația în care aveți la CEC Bank un credit de nevoi personale, imobiliar sau ipotecar în lei, iar la sfârșitul zilei, la data scadenței, aveți suma disponibilă plății ratei pe cardul de debit, și nu în contul curent, conform dispozițiilor contractului de credit semnat, banca vă va debita automat cardul de debit cu contravaloarea ratei fără a mai fi necesar să faceți transferul. Vă mulțumim pentru înțelegere!

This post was last modified on nov. 10, 2023, 1:04 PM 13:04

Disqus Comments Loading...