X

Germania: Olaf Schoz Confirma Noi Masuri de ULTIMA ORA, Ce se Intampla cu Aderarea Romaniei la Schengen

Germania confirma prin Olaf Scholz o serie de noi masuri foarte importante, pe care statul le ia in perioada urmatoare, iar aderarea Romaniei la Schengen poate fi afectata de implementarea lor, pentru ca vor continua controale la granitele dintre statele care fac parte din sistem, ceva ce nu ar trebui sa se intample, in mod normal, dar practica este una extinsa acum, din pacate.

Germania pune in aplicare aceste masuri acum, pentru ca numarul migrantilor care continua sa ajunga pe teritoriul tarii ramane ridicat si este nevoie de implementarea unor masuri de protectie menite sa protejeze mai bine tara impotriva migratiei ilegale, in plus Olaf Scholz dorind si procesarea cererilor de azil in tari terte, cat se poate de curand.

Germania nu este singura tara din Spatiul Schengen care a decis sa impuna controale la granitele sale, chiar daca sistemul in sine nu a fost gandit pentru a functiona intr-un asemenea mod, insa situatia actuala privind migratia impune modificari pentru modul in care functioneaza totul, iar aderarea Romaniei poate fi intarziata din cauza evenimentelor actuale din UE.

“Aceste controale la frontierele interne vor fi menținute. Statele germane afectate și poliția federală lucrează strâns împreună pentru a combate contrabanda și imigrația ilegală. După luni de dispute, guvernele federale și de stat au convenit și asupra distribuției viitoare a costurilor refugiaților și au convenit asupra măsurilor de reducere a migrației ilegale în Germania.

Prin urmare, sunt necesare măsuri clare și direcționate împotriva imigrației necontrolate. Guvernul federal dorește să verifice dacă procedurile de azil sunt posibile în afara Europei. În plus, autoritățile și instanțele ar trebui să proceseze procedurile de azil mult mai rapid în viitor.”

This post was last modified on nov. 10, 2023, 5:48 PM 17:48

Disqus Comments Loading...