X

Marcel Bolos: Anunturile IMPORTANTE de ULTIMA ORA privind Pensiile a Milioane de Romani

Marcel Bolos le vorbeste in mod oficial romanilor despre noua lege a pensiilor, cea despre care Marcel Ciolacu a afirmat ca va aduce majorari de pensii de la 1 ianuarie 2024, dar si din septembrie 2024, cand acestea ar urma sa creasca cu pana la 40%, dar lucrurile nu sunt chiar atat de simple precum par.

Marcel Bolos vorbeste mai jos despre problemele legate de finantarea unei majorari substantiale a pensiilor in Romania, asa cum doreste Marcel Ciolacu, toate detaliile noului scandal din interiorul Guvernului Romaniei fiind explicate mai jos de catre ministru Finantelor, pentru toti romanii interesati.

“Majorarea pensiilor este o prioritate și o responsabilitate pentru Guvern. Oamenii care au muncit din greu zeci de ani TREBUIE să primească sprijinul pe care îl merită și de care au nevoie. Tot o responsabilitate este să ne asigurăm că acest proces se desfășoară în mod corect. Să ne respectăm promisiunile, să garantăm siguranța financiară a pensionarilor și să menținem stabilitatea economică a țării.

M-a amuzat cum m-au surprins cei de la Inquam, o imagine care reflectă foarte bine ce am simțit astăzi când am văzut că se vorbește de majorarea pensiilor fără să se vorbească despre elementele legate de sursa de finanțare. Mereu am fost de partea persoanelor vulnerabile, cei care m-au urmărit la Ministerul Investitiilor si Proiectelor Europene o știu foarte bine.

𝐀𝐦 𝐜𝐫𝐞𝐚𝐭 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐞𝐢 𝐮𝐧 𝐩𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦 𝐬𝐩𝐞𝐜𝐢𝐚𝐥 din fonduri europene, Programul Incluziune și Demnitate Socială 2021-2027, care aduce României peste 𝟒 𝐦𝐢𝐥𝐢𝐚𝐫𝐝𝐞 𝐝𝐞 𝐞𝐮𝐫𝐨 și se implementează acum în bună regulă. Sunt însă susținătorul sprijinului onest, cu adevărat sustenabil.

În trei ani de guvernare, 𝐩𝐞𝐧𝐬𝐢𝐢𝐥𝐞 𝐚𝐮 𝐟𝐨𝐬𝐭 𝐦𝐚𝐣𝐨𝐫𝐚𝐭𝐞 𝐜𝐮 𝟒𝟎%, având grijă să calculăm foarte atent ce se poate face. La fel am fost susținătorul #investițiilor: să ținem viu visul românilor la infrastructura de apă-canalizare, construit autostrăzi, drumuri naționale și județene, căi ferate, modernizare școli și modernizare spitale.

Asta înseamnă să avem înțelepciunea să ne rezolvăm singuri problemele la noi acasă, să facem reforme și să ne încadrăm în țintele privind deficitul. Vom continua să ne ținem de cuvânt, dar nu ne permitem să repetăm greșelile trecutului.”

This post was last modified on nov. 10, 2023, 5:55 PM 17:55

Disqus Comments Loading...