Kaufland da Gratuit Vouchere de Cumparaturi, cum le Primesti in Romania

Kaufland Gratuit Vouchere Cumparaturi cum Primesti Romania

Kaufland a decis sa-i anunte pe romanii din intreaga tara despre o decizie pe care a luat-o recent si care ne aduce vouchere de cumparaturi gratuite, iar asta deoarece in perioada Craciunului, marele lant de hypermarket-uri a hotarat sa organizeze un Advent Calendar prin care da gratuit o varietate de premii.

Kaufland desfasoara aceasta promotie speciala exclusiv pana la Craciun, astfel ca vorbim despre o perioada foarte scurta de timp in care putem castiga voucherele de cumparaturi puse la bataie de catre lantul de hypermarket-uri, asa ca merita sa ne uitam cu atentie la toate detaliile oferite de catre companie.

Kaufland nu este la primul advent calendar de acest gen, iar asta deoarece in perioada Craciunului exista foarte mare interes din partea unui numar foarte mare de romani, care sunt dornici tot timpul sa castige premiile care sunt puse la bataie de catre marele lant de hypermarket-uri, care activeaza acum in Romania.

Cea mai frumoasă perioadă a anului se apropie și o dată cu ea și concursul nostru anual cu premii zilnice, organizat în perioada 1-24 decembrie.

Vrei să îți amintim zilnic să te înscrii la concursul de Crăciun pentru a câștiga vouchere de cumpărături? Atunci e foarte simplu.

Abonează-te la newsletterul special și vei primi, în perioada concursului, pe e-mail un mesaj ce te anunță care este premiul din ziua respectivă. Astfel, nu vei rata nicio șansă să câștigi unul din premiile puse la bătaie.