X

LIDL România îți face Crăciunul mai bun, dă Gratuit o Mașină + Multe alte Premii

Crăciunul este momentul magic al anului, iar LIDL România îți aduce magia direct în casa ta cu o campanie surprinzătoare! Mai exact, LIDL s-a gândit că de Crăciun ar putea sa bucure extrem de multă lume cu o serie de premii extrem de interesante.

LIDL România îți oferă șansa să câștigi premii uimitoare! Tot ce trebuie să faci este să cumperi produse în valoare de minim 100 de lei, inclusiv cel puțin un produs din gama Deluxe, între 13 noiembrie și 31 decembrie 2023. Înscrie codul unic de pe bonul fiscal prin SMS la 1817 sau pe website-ul companiei pentru a participa la extragerea premiilor.

LIDL le oferă tuturor participanților șansa de a câștiga un BMW iX40, complet electric, 5 telefoane iPhone 15 Pro, dar și 3 vacanțe în Maurițius, astfel că exista foarte multe motive să nu ratați această șansă, pentru că nu se știe când va mai fi activată o campanie similară pentru clienții din toată România.

Sărbătorile de Crăciun sunt și mai plăcute când nu trebuie să-ți faci griji pentru buget. Cu deliciile rafinate Deluxe, poți avea un meniu luxos și accesibil în același timp. Descoperă toate bunătățile pe care le-am pregătit special pentru tine și familia ta!

Crăciunul este despre magie, bucurie și momente prețioase petrecute alături de cei dragi. LIDL România te ajută să transformi aceste momente în amintiri de neuitat. Nu rata șansa de a câștiga premii surprinzătoare și de a te bucura de sărbători cu produsele noastre Deluxe. Înscrie-te în concurs și sărbătorește un Crăciun magic împreună cu noi!

This post was last modified on nov. 13, 2023, 11:44 PM 23:44

Disqus Comments Loading...