LIDL Romania: Vestile pentru Clientii Romani, ce Trebuie sa Stie Oamenii

LIDL Romania Vestile Clientii Romani Trebuie Stie Oamenii

Lidl Romania vine în întâmpinarea nevoilor clienților săi cu oportunități de economisire unică prin aplicația Lidl Plus. Lidl Romania își răsplătește clienții fideli prin aplicația Lidl Plus, care oferă o varietate de cupoane cu reduceri. Activarea acestora este un proces simplu și rapid.

Trebuie doar să deschideți aplicația, să selectați cupoanele dorite și să le activați înainte de a merge la cumpărături. Nu uitați să scanați cardul digital Lidl Plus la casa de marcat pentru a beneficia de reduceri.

Pe lângă economiile substanțiale, Lidl Romania vă invită să descoperiți o gamă variată de accesorii și decorațiuni festive. Fie că este vorba despre luminițe strălucitoare, ornamente colorate sau decoruri tematice, magazinul nostru are tot ce vă trebuie pentru a transforma orice colț al casei într-un spațiu magic de sărbătoare.

Lidl Plus nu se oprește doar la reduceri în magazin. Aplicația Lidl oferă acces la oferte exclusive de la parteneri, inclusiv reduceri la farmacii, servicii de sănătate, produse de tehnologie, opțiuni de divertisment și articole de lifestyle. Accesați pagina principală a aplicației, sub numele dvs., pentru a explora aceste oferte.

Cu Lidl Plus, economisirea nu a fost niciodată mai ușoară sau mai plăcută. Activați cupoanele Lidl, explorați decorațiunile festive și profitați de ofertele partenerilor noștri. Vă invităm să vă alăturați comunității Lidl și să descoperiți cum cumpărăturile inteligente vă pot îmbunătăți viața de zi cu zi.