WhatsApp: Foarte Proaste Vesti de la Google pentru Milioane de Oameni cu Android

WhatsApp Proaste Vesti Google Milioane Oameni Android

Pentru utilizatorii WhatsApp pe Android, se anunță schimbări semnificative în modul de gestionare a backup-urilor. Începând din decembrie 2023, backup-urile WhatsApp vor începe să fie contorizate în limita de stocare a contului Google, similar cu cum se întâmplă pe alte platforme mobile.

Schimbarea va fi implementată inițial pentru utilizatorii WhatsApp Beta în decembrie 2023, urmând să fie extinsă treptat către toți utilizatorii de Android începând de anul viitor. Acest lucru înseamnă că backup-urile WhatsApp vor fi acum incluse în limita de stocare a contului Google.

Conturile personale Google oferă 15GB de stocare gratuită, de trei ori mai mult decât majoritatea platformelor mobile. Acest spațiu este partajat între Google Drive, Gmail și Google Photos. Backup-urile WhatsApp vor funcționa în continuare atâta timp cât aveți spațiu disponibil în contul dvs. Google.

Dacă atingeți limita de stocare, va trebui să eliberați spațiu pentru a relua backup-urile. Uneltele de gestionare a stocării Google vă pot ajuta să eliminați fișiere mari sau fotografii.

De asemenea, puteți șterge articole direct din WhatsApp. Ștergerea elementelor din WhatsApp le elimină și din stocarea în cloud, reducând astfel spațiul utilizat de următorul backup WhatsApp.

Pentru cei care au nevoie de mai mult spațiu, Google One oferă opțiuni suplimentare de stocare. Utilizatorii eligibili vor beneficia în curând de promoții Google One, limitate și unicat, pentru a-i ajuta în această tranziție.