America Express: Hotararea de ULTIMA ORA a Antena 1 in Sezonul 6 al Drumului Soarelui

America Express hotararea ULTIMA ORA Antena 1 Sezonul 6 Drumului Soarelui

America Express, cel mai popular reality show al momentului in Romania, continua in aceasta perioada cu sezonul 6, numit Drumul Soarelui, iar cei de la Antena 1 au anuntat o decizie de ultima ora care va viza toti concurentii, iar asta pentru ca aventurile se muta in perioada urmatoare, Ecuador fiind tara aleasa.

America Express se desfasoara in multiple tari din America Latina, iar Ecuador este aleasa pentru urmatoarea etapa a competitiei, in cadrul careia multiple vedete din Romania concureza pentru a castiga premiul cel mare, generand foarte multe aventuri extrem de interesante intre timp, dupa cum puteti vedea mai jos.

Pana acum, sezonul 6 al America Express ne-a adus foarte multe surprize extrem de interesante, iar ele vor continua pe masura ce se intra intr-o noua etapa a competitiei, mai ales ca nu este ultima a acestui sezon, deci foarte multe alte provocari extrem de interesante ne vor fi aduse in atentie in perioada urmatoare.

America Express a surprins foarte multa lume pana acum cu provocarile gandite de catre cei de la Antena 1, astfel ca ne putem astepta la lucruri si mai bune in perioada urmatoare, astfel ca ramane doar sa asteptam si sa vedem ceea ce Antena 1 va difuza atat la TV, cat si in platforma sa de streaming.

Mâine începe cea de-a doua etapă din Ecuador de la 20.00 pe Antena 1 și AntenaPLAY! Jurnal de călătorie, America Express – Drumul Soarelui, experiența fresh oferită de Kaufland Romania Vezi CHIAR ACUM episodul 16! Suntem în plină aventură! Mergem spre misteriosul amazon și continuăm în ritm amețitor! Aventura America Express continuă sâmbătă de la 20.00.