X

AVERTISMENT BANCA Transilvania pentru Toti Clientii Romani, ce Aduce in Atentie!

BANCA Transilvania, una dintre cele mai mari institutii bancare din Romania la ora actuala, a decis sa aduca in imediata atentie a romanilor din intreaga tara ceea ce trebuie sa stie imediat in legatura cu fraudele care ii pot lasa foarte rapid si usor fara toti banii din conturile lor, ceva ce nu ar trebui trecut cu vederea.

BANCA Transilvania explica mai jos cum putem sa ne protejam impotriva fraudelor bancare prin evitarea accesarii de website-uri necunoscute, sau a instalarii de aplicatii care ne promit imbogatirea rapida, iar asta pentru ca din cauza lor putem sa ramanem foarte rapid fara banii din conturile bancare.

Cei de la BANCA Transilvania au lansat cu ceva timp in urma o campanie speciala de informare, prin care incearca sa ii ajute pe romani sa afle mai multe cu privire la metodele prin care se pot proteja impotriva hotilor, astfel ca este important sa avem in vedere informatiile care ne sunt aduse in atentie.

BANCA Transilvania vrea binele clientilor, in final, iar pe website-ul sau are mai multe informatii cu privire la modalitatile prin care ne putem proteja cel mai bine impotriva fraudelor, astfel ca daca sunteti interesati sa aflati mai multe, puteti intra pe website-ul sau pentru a citi toate detaliile care ne sunt oferite.

Știi deja, dacă pare prea frumos să fie adevărat, cel mai probabil e un scam. Dacă te contactează un “consultant financiar” care îți propune să cumperi monede virtuale sau să investești cu promisiunea unui câștig “sigur”, nu da curs invitației.

Prin instalarea unor aplicații pe calculatorul personal sau pe telefonul mobil, poți oferi fraudatorilor controlul total, de la distanță, asupra conturilor tale bancare. Dacă întâlnești astfel de situații, te rugăm să ne anunți în cel mai scurt timp. Stay safe!

This post was last modified on nov. 17, 2023, 12:06 PM 12:06

Disqus Comments Loading...