Formula 1: Anunturile lui Lewis Hamilton de ULTIMA ORA pentru Mercedes din SUA

Formula 1 Anunturile Lewis Hamilton ULTIMA ORA Mercedes SUA

Formula 1, una dintre cele mai importante competitii sportive din intreaga lume, continua in acest weekend cu Marele Premiu din Las Vegas, iar Lewis Hamilton transmite o serie de anunturi foarte importante cu privire la Mercedes si ceea ce urmeaza sa se intample in cadrul cursei, mai ales ca asteptarile sunt foarte mari.

Formula 1 i-a dat mari batai de cap lui Lewis Hamilton in ultimii ani, iar asta din cauza masinilor pe care Mercedes si le-a pus la dispozitie, insa in Las Vegas pilotul se asteapta ca performantele sale sa fie cu mult peste medie, mai ales ca vorbim despre un circuit care nu este foarte tehnic, deci sansele de a obtine un loc bun sunt mari.

Formula 1 pune pilotii in fata unor provocari foarte mari pe circuitele din intreaga lume, insa in Las Vegas e posibil ca Lewis Hamilton si Mercedes sa aiba in sfarsit parte de rezultate bune, astfel incat pilotul sa poata termina pe pozitia a doua in clasament, in spatele lui Max Verstappen, asa cum isi doreste el in acest moment.

“Încă cred că va fi o provocare și să funcționeze anvelopele în acest weekend va fi greu. De multe ori nu suntem neapărat cei mai rapizi în linii drepte, așa că va fi o provocare – să vedem dacă nu putem pierde prea mult pe linii drepte, dar să ținem pasul cu toți cei din viraje.

Dar nu este cel mai tehnic dintre circuite, așa că sperăm că asta o face puțin mai ușoară. În mod evident, există potențial în mașină – am avut două curse foarte grozave înainte. Nu știu dacă echipei trebuia neapărat să i se amintească cât de multă muncă mai trebuie făcută.”