Avertizarea E.ON pentru Milioane de Clienti din Toata Romania

AVERTIZAREA E.ON Milioane Clienti Toata Romania

E.ON, unul dintre cele mai mari grupuri de energie din Romania, dar si din Europa, ii avertizeaza pe milioanele de clienti din toata tara cu privire la unele dintre cele mai serioase probleme care au aparut dupa ce in Moldova au cazut primele ninsori, incursul zilelor trecute, iar reteaua sa a fost afectata serios.

E.ON detaliaza in postarea de mai jos ceea ce s-a intamplar in judetele Bacau, Neamt, Vaslui si Iasi, acolo unde a fost nevoie de interventii ale echipelor sale pentru ca functionalitatea retelelor sa fie mentinuta, asta in conditiile in care au existat avarii care puneau in pericol distributia de energie pentru multi oameni.

Conform celor de la E.ON Romania, partenerii sai din regiune au rezolvat problemele cu care s-au confruntat romanii, in aceste zone din tara, iar asta pentru ca a fost nevoie ca echipele sa ajunga in zonele in care au aparut defectiunile, ele fiind rezolvate in perioade scurte de timp de catre acestea.

E.ON Romania ii avertizeaza deasemenea pe romani sa nu se apropie de stalpii cazuti in urma unor furtuni de zapada, ori de alt tip, iar asta pentru ca firele rupte ar putea fi in continuare conectate la retea si exista risc de electrocutare si deces, asa ca e bine sa respectati aceste indicatii importante.

Iarna a ajuns deja în Moldova cu ninsori și vânturi puternice care au avariat rețelele de distribuție. Liniile de electricitate au fost afectate de arbori doborâți la pământ, chiciură și zăpadă.

Mulțumim tuturor colegilor de la Delgaz Grid care, alături de prestatori, continuă să lucreze în condiții dificile de acces în teren în județele Bacău, Neamț, Vaslui și Iași.

𝐏𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐚 𝐫𝐚̆𝐦𝐚̂𝐧𝐞 𝐢̂𝐧 𝐬𝐢𝐠𝐮𝐫𝐚𝐧𝐭̦𝐚̆, 𝐍𝐔 𝐯𝐚̆ 𝐚𝐩𝐫𝐨𝐩𝐢𝐚𝐭̦𝐢 𝐝𝐞 𝐬𝐭𝐚̂𝐥𝐩𝐢𝐢 𝐜𝐚̆𝐳𝐮𝐭̦𝐢 𝐬𝐚𝐮 𝐝𝐞 𝐟𝐢𝐫𝐞𝐥𝐞 𝐫𝐮𝐩𝐭𝐞 𝐬̦𝐢 𝐚𝐬̦𝐭𝐞𝐩𝐭𝐚𝐭̦𝐢 𝐞𝐜𝐡𝐢𝐩𝐚 𝐝𝐞 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐯𝐞𝐧𝐭̦𝐢𝐞!

Dacă ați rămas fără curent, folosiți aplicația de deranjamente de pe site-ul #DelgazGrid – link în comentarii – sau sunați la 0800.800.929.