X

WhatsApp: Problema care FRUSTREAZA Multi utilizatori cu iPhone

WhatsApp, de departe cea mai mare platforma de mesagerie activa in intreaga lume la ora actuala, aduce in atentia a sute de milioane de oameni cu telefoane iPhone, o solutie pentru o problema care frustreaza foarte multa lume, dar care poate fi rezolvata foarte usor de catre oameni, in final.

WhatsApp explica mai jos cum putem crea o copie de rezerva, backup, in iCloud pentru conversatiile noastre din cadrul aplicatiei de mesagerie, astfel ca multumita explicatiilor de mai jos, putem sa facem fara probleme un backup, daca avem nevoie de el, asa ca e bine sa va uitati la informatiile oferite.

Rezolva problema copiei de rezerva iCloud pentru WhatsApp

Dacă nu puteți crea o copie de rezervă iCloud:

  1. Verificați dacă spațiul de stocare disponibil pentru contul dvs. iCloud este de cel puțin 2,05 ori mai mare decât dimensiunea copiei de rezervă.
  2. Opriți și reporniți iCloud Drive. Accesați Setările iPhone > atingeți-vă numele > iCloud > dezactivați și porniți iCloud Drive.
  3. Verificați dacă sunteți conectat cu ID-ul Apple pe care îl utilizați pentru a accesa iCloud.
  4. Verificați dacă iCloud Drive este pornit. Accesați Setările iPhone > atingeți-vă numele > iCloud > verificați dacă iCloud Drive este pornit.
  5. Verificați dacă iPhone-ul dvs. este actualizat la cel mai recent iOS.
  6. Dacă încercați să faceți copii de rezervă folosind date celulare, accesați Setări iPhone > atingeți-vă numele > iCloud > Backup iCloud > verificați dacă Backup Over Cellular este activat.
  7. Efectuați o copie de rezervă manuală, accesând Setări WhatsApp > Chat-uri > Backup chat > Backup.
  8. Încercați să utilizați o altă rețea Wi-Fi.

This post was last modified on nov. 21, 2023, 12:25 AM 00:25

Disqus Comments Loading...