Armata Romana: 2 Anunturi foarte IMPORTANTE pentru Milioane de Romani din Toata Tara!

Armata Romana 2 Anunturi IMPORTANTE Milioane Romani Toata Tara

Armata Romana transmite 2 anunturi foarte importante pentru milioane de romani din toata tara, iar asta pentru ca in atentia noastra, a tuturor, aduce tot ceea ce trebuie sa stim in legatura cu exercitiul multinational Eagle Toxic 23-01, la care au participat militarii fortelor armate, cu toate detaliile oferite mai jos.

Armata Romana explica in mod oficial mai jos deasemenea si campania de recrutare pentru Fortele Aeriene Romana, cautandu-se noi militari care sa faca parte din randurile celor care protejeaza cerurile tarii noastre, una dintre cele mai importante misiuni, asa cum am vazut deja in razboiul din Ucraina.

“Exercițiul multinațional „Eagle Toxic 23-01”. Un detașament de apărare CBRN (chimică, biologică, radiologică, nucleară) constituit din 34 de militari ai Batalionului 49 Apărare CBRN „Argeș”, a participat, în perioada 11-15 decembrie, în Centrul Național de Instruire Întrunită „Getica”, din Cincu, la exercițiul multinațional „Eagle Toxic 23-01”, alături de peste 130 de militari francezi și belgieni din cadrul FLF BG (Forward Land Forces Battle Group).

Activitățile de instrucție au debutat cu prezentarea și pregătirea pentru lucru a aparaturii de cercetare CBRN, concomitent cu instalarea și punerea în funcțiune a capabilităților de decontaminare RBC (radiologică, biologică și chimică) a personalului și a tehnicii, atât din dotarea chimiștilor argeșeni, cât și ale partenerilor, pentru a vedea dacă există diferențe majore în modul de acțiune. A urmat desfășurarea antrenamentelor de apărare CBRN, în echipe mixte.

Vino în echipa Forţelor Aeriene! Acesta a fost îndemnul reprezentanţilor Forțelor Aeriene Române în cadrul activităţii de promovare a carierei militare ce a avut loc ieri în Bârlad și astăzi în Onești. Sute de elevi ai liceelor şi colegiilor naţionale din Bârlad și Onești au ascultat cu interes prezentarea ofertei educaţionale ale instituţiilor de învăţământ din cadrul Forţelor Aeriene, respectiv Academia Forţelor Aeriene “Henri Coandă” din Braşov şi Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Aeriene “Traian Vuia” din Buzău.

De asemenea, în acest cadru, piloţi din bazele aeriene au răspuns la toate întrebările şi curiozităţile elevilor legate de meseria de pilot şi implicaţiile pasiunii pentru zbor. În perioada 11.12-15.12.2023, Statul Major al Forţelor Aeriene desfaşoară o campanie de promovare a ofertei educaţionale a Forţelor Aeriene în cinci oraşe din ţară.

În cadrul întrunirilor, desfăşurate cu sprijinul centrelor militare judeţene, atât elevii de liceu, cât şi persoanele interesate de o carieră militară, vor afla detalii privind oferta educaţională a învăţământului militar de aviaţie, dar şi condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească pentru a fi selecţionaţi şi a urma cursurile acestor instituţii miltare de învăţământ superior şi postliceal.”