BANCA Transilvania: PROBLEME de Anul Nou 2024, Clientii din Romania se PLANG de Dificultati

BANCA Transilvania PROBLEME Anul Nou 2024 Clientii Romania PLANG Dificultati

BANCA Transilvania, cea mai mare banca din Romania in momentul de fata, se confrunta cu plangeri importante ale clientilor sai din toata tara, iar asta pentru ca ei incep sa reclame pe retelele de socializare dificultatile prin care trec din cauza lucrarilor de mentenanta pe care banca le-a initiat acum.

BANCA Transilvania a anuntat din timp ca intentioneaza sa realizeze o serie de lucrari de mentenanta pentru a-si imbunatati serviciile pe care le ofera pentru clientii din toata tara, iar asta pentru ca vrea sa le ofere romanilor cele mai bune servicii posibile, chiar daca asta inseamna ca vor exista unele dificultati.

BANCA Transilvania spune ca de pe 2 ianuarie lucrurile ar trebui sa revina la normal, cel putin din anumite puncte de vedere, unele agentii fiind deschise in centrele comerciale, in timp ce serviciile online ar trebui sa functioneze ca si pana acum, asa ca ramane de vazut ce anume se va intampla.

BANCA Transilvania: PROBLEME de Anul Nou 2024, Clientii din Romania se PLANG de Dificultati

În 30 decembrie și pe 2 ianuarie ne găsești între 12:00 și 18:00 în centrele comerciale, iar în 31 decembrie unitățile BT sunt deschise în centrele comerciale între 12:00 și 16:00. În 1 ianuarie, toate unitățile BT sunt închise.

Important: în perioada 30 decembrie – 2 ianuarie, facem upgrade sistemelor informatice ale băncii, pentru produse și servicii mai bune. Cardurile BT funcționează normal pentru plăți la comercianți și la retragerile de la ATM, iar BT Pay funcționează normal pentru plăţi la comercianţi.

Îți recomandăm să te asiguri că ai bani pe cardul personal sau de business pentru cumpărături, pentru că unele operațiuni nu o să funcționeze. Mai jos, câteva exemple ale operațiunilor care NU vor funcționa:

  • Transferuri;
  • Desființarea depozitelor;
  • Schimburile valutare;
  • Alimentarea și retragerea din conturile de economii.

Cardurile fizice și BT Pay functioneaza normal pentru plățile la comercianți și online. Retragerile de la ATM cu cardul funcționează normal.