X

Danemarca: Decizia MAJORĂ în Plin Război în Ucraina care Ajută Rusia

Danemarca a luat o decizie majoră în plin război în Ucraina, iar asta aduce mari beneficii pentru Rusia, totul în contextul în care Volodimir Zelenski a cerut timp de peste 1 an de zile livrarea de avioane F=16 pentru aviația țării sale, dar acest lucru nu se va întâmpla de la danezi, care amână totul timp de 6 luni.

Danemarca nu va livra avioane de luptă americane F-16 către Ucraina pentru ca nu exista piloți antrenați care să le controleze, dar și pentru că nu există personal pregătit pentru a avea grijă de aceste tipuri de avioane, ele necesitând o mentenanță complexă și constantă, iar deocamdată această condiție nu e indeplinită.

Danemarca e doar una dintre țările care a promis că va livra avioane F-16 Ucrainei, pentru a face față mai ușor aviației Rusiei, iar la ora actuală e greu de spus cand anume vor putea fi livrate primele aeronave, având în vedere cât de complex este procesul în sine, dar și condițiile care trebuie îndeplinite.

“Danemarca va furniza Ucrainei avioane de vânătoare F-16 doar în șase luni Surse din Ministerul Apărării din țară au raportat acest lucru pentru ziarul Berlingske.

Acest lucru se datorează neîndeplinirii unui număr de condiții, inclusiv pregătirea piloților ucraineni, pregătirea mecanicilor și a personalului de la sol, starea aerodromurilor și organizarea aprovizionării cu muniții și piese de schimb.”

Disqus Comments Loading...