Anuntul privind Problemele CEC Bank, Instiintare de Ultim Moment in Atentia Clientilor

cec aplicatia nu functioneaza

CEC Bank, una dintre cele mai mari si mai importante institutii financiare din Romania la ora actuala, a decis sa aduca in atentia clientilor din tara o serie de probleme cu care se confrunta in momentul de fata, din cauza lor fiind inaccesibila aplicatia de Mobile Banking pentru telfeoanele Android.

Dupa cum puteti vedea si mai jos, nu sunt oferite informatii cu privire la natura problemei, deci toti cei care sunt afectati, trebuie doar sa astepte ca situatia sa fie rezolvata de catre tehnicienii bancii, fara a se sti cand anume s-ar putea intampla acest lucru, deci trebuie sa avem rabdare.

CEC Romania le ofera clientilor din toata tara posibilitatea de a-si administra conturile bancare folosind aplicatii pentru iPhone si Android, astfel ca de pe dispozitivele noastre putem foarte usor sa gestionam banii pe care-i avem in conturi, fara a merge efectiv la banca pentru asta.

“Vă informăm faptul că, momentan, aplicația de Mobile Banking CEC app nu este funcțională pe telefoanele cu sistem de operare Android. Echipa lucrează la remedierea situației. Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru disconfortul creat.”