Posta Romana Anunta o Decizie Importanta, ce Schimbare face in Oficiile Postale

Posta Romana semnatura digitala

Posta Romana ii anunta in mod oficial pe romanii din intreaga tara despre o decizie foarte importanta pe care a luat-o in legatura cu oficiile sale postale din tara, iar asta pentru ca aduce in atentie faptul ca permite achizitionarea sau reinnoirea de semnaturi electronice in cadrul lor.

Posta Romania vorbeste despre un parteneriat cu CertDigital in acest sens, iar asta pentru ca acum foarte multi romani cauta sa faca o semnatura digitala pentru sistemul E-Factura, astfel ca merita sa aveti in vedere inclusiv aceasta optiune, pentru a trimite facturile in sistem.

Posta Romana vinde semnaturi digitale

๐€๐ง๐ฎ๐ง๐ญฬฆ ๐ข๐ฆ๐ฉ๐จ๐ซ๐ญ๐š๐ง๐ญ ๐ฉ๐ž๐ง๐ญ๐ซ๐ฎ ๐ญ๐จ๐ญฬฆ๐ข ๐œ๐ž๐ข ๐œ๐š๐ซ๐ž ๐š๐ฎ ๐ง๐ž๐ฏ๐จ๐ข๐ž ๐๐ž ๐จ ๐ฌ๐ž๐ฆ๐ง๐šฬ†๐ญ๐ฎ๐ซ๐šฬ† ๐ž๐ฅ๐ž๐œ๐ญ๐ซ๐จ๐ง๐ข๐œ๐šฬ†! ๐๐จ๐ฌฬฆ๐ญ๐š ๐‘๐จ๐ฆ๐šฬ‚๐ง๐šฬ†, ๐ขฬ‚๐ฆ๐ฉ๐ซ๐ž๐ฎ๐ง๐šฬ† ๐œ๐ฎ ๐‚๐ž๐ซ๐ญ๐ƒ๐ข๐ ๐ข๐ญ๐š๐ฅ, ๐ฏ๐šฬ† ๐จ๐Ÿ๐ž๐ซ๐šฬ† ๐ฉ๐จ๐ฌ๐ข๐›๐ข๐ฅ๐ข๐ญ๐š๐ญ๐ž๐š ๐๐ž ๐š ๐š๐œ๐ก๐ข๐ณ๐ข๐ญฬฆ๐ข๐จ๐ง๐š ๐ฌ๐š๐ฎ ๐ซ๐ž๐ขฬ‚๐ง๐ง๐จ๐ข ๐ฌ๐ž๐ฆ๐ง๐šฬ†๐ญ๐ฎ๐ซ๐š ๐ž๐ฅ๐ž๐œ๐ญ๐ซ๐จ๐ง๐ข๐œ๐šฬ† ๐ฉ๐ซ๐ข๐ง ๐ข๐ง๐ญ๐ž๐ซ๐ฆ๐ž๐๐ข๐ฎ๐ฅ ๐จ๐Ÿ๐ข๐œ๐ข๐ข๐ฅ๐จ๐ซ ๐ฉ๐จ๐ฌฬฆ๐ญ๐š๐ฅ๐ž ๐ข๐ง๐Ÿ๐จ๐ซ๐ฆ๐š๐ญ๐ข๐ณ๐š๐ญ๐ž ๐๐ข๐ง ๐ญฬฆ๐š๐ซ๐šฬ†.

Fie cฤƒ sunteศ›i o persoanฤƒ fizicฤƒ sau juridicฤƒ, avem toate informaศ›iile necesare pentru a vฤƒ ajuta sฤƒ obศ›ineศ›i certificatul dvs. CertDigital, fฤƒrฤƒ a percepe un tarif separat pentru colectarea documentelor.

Pentru mai multe detalii despre documentele necesare ศ™i listฤƒ oficiilor poศ™tale unde se poate realiza aceastฤƒ operaศ›iune, accesaศ›i site-ul nostru oficial. Alege eficienศ›a ศ™i siguranศ›a alฤƒturi de noi!