X

Marcel Ciolacu Vorbeste despre Comasarea Alegerilor si Firmele din Romania

Marcel Ciolacu vorbeste in mod oficial despre comasarea alegerilor din anul 2024 in Romania, dar si despre ceea ce isi dores de fapt firmele din tara noastra, iar asta pentru ca aceasta nu ar fi o prioritate decat pentru politicieni si atat, in momentul de fata.

Marcel Ciolacu a discutat despre acest lucru inclusiv cu primarii din Romania, pe umerii carora va cadea o buna parte din responsabilitatea rezultatelor acestor alegeri, iar mai multe detalii despre ceea ce spune premierul Romaniei aveti acum mai jos.

Firmele românești nu sunt interesate deloc de comasare, ci de soluțiile pentru dezvoltare! Iar din dialogul de ieri și de astăzi cu liderii mediului de afaceri din România, patronatele din Concordia și reprezentanții IMM-urilor, au apărut idei valoroase care pot ajuta semnificativ economia românească.

Oamenii de afaceri au venit cu soluții bine articulate pentru susținerea producției interne, pentru a dezvolta învățământul dual și pentru a stimula companiile românești să exporte mai multă valoare adăugată. Bineînțeles, reprezentanții mediului privat ne-au arătat, cu exemple, și unde cred că lucrurile nu merg bine. Am stabilit, punctual, mecanisme de lucru pe domenii prioritare, care să producă rezultate concrete.

Cred că acesta este cel mai necesar și eficient tip de comasare de care are azi nevoie țara: cel al energiei dintre stat și mediul privat pentru a pune la un loc resursele și proiectele de dezvoltare care să producă o creștere economică solidă pentru România!

Unii vorbesc despre comasări, noi vorbim despre viața oamenilor! Fiecare va judeca în acest an electoral după ce s-a făcut în localitățile lor.

Le-am spus astăzi primarilor de comune din toată țara că Guvernul va finanța toate proiectele de investiții. Pe programul Anghel Saligny sunt contractate proiecte de drumuri, apă și canalizare de peste 33 de miliarde de lei, plus 1,5 miliarde de lei pe gaze. La cele două PNDL-uri s-au depășit 40 de miliarde deja decontate și aproape 8000 de obiective finanțate, iar meritele sunt ale dumneavoastră.

This post was last modified on feb. 13, 2024, 10:10 PM 22:10

Disqus Comments Loading...