X

Mark Ruffalo confirmă revenirea lui Hulk în filmul “Captain America: Brave New World”

photo: Facebook Marvel Studio

Mark Ruffalo, actorul care îl interpretează pe Hulk în Universul Cinematografic Marvel, a confirmat recent că personajul său iconic va reveni în cel mai nou film din franciză, “Captain America: Brave New World“. Acest anunț vine ca o veste entuziasmantă pentru fanii seriei, care au urmărit evoluția personajului Hulk de-a lungul mai multor filme Marvel, îndrăgindu-l pe acesta pentru puterea supraomenească și lupta sa internă cu alter ego-ul său, Bruce Banner.

Captain America: Brave New World urmează să apară în cinematografe pe 14 februarie 2025. Filmul promite să fie o adiție impresionantă la saga UCM, explorând noi teritorii și aducând împreună personaje îndrăgite de public pentru a face față unor provocări fără precedent. Întoarcerea lui Hulk sub bagheta lui Mark Ruffalo este anticipată să adauge un nou nivel de adâncime și complexitate narativă, având în vedere istoria bogată a personajului și dinamica sa unică cu ceilalți eroi Marvel.

Filmul “Captain America: Brave New World” este așteptat să exploreze teme de curaj, sacrificiu și identitate, continuând tradiția Marvel de a îmbina acțiunea spectaculoasă cu povestiri emoționante și personaje complexe. Prezența lui Hulk va juca, fără îndoială, un rol cheie în desfășurarea evenimentelor, aducând forța sa colosală și inima sa mare în centrul acțiunii.

Mark Ruffalo, cunoscut pentru dedicarea sa în interpretarea lui Bruce Banner/Hulk, a exprimat entuziasmul său de a se reîntoarce în UCM, subliniind conexiunea profundă pe care o simte cu personajul. Actorul a promis că fanii pot aștepta momente memorabile și o interpretare care să aducă noi nuanțe în caracterizarea lui Hulk, oferindu-le o experiență cinematografică de neuitat.

Întoarcerea lui Hulk în “Captain America: Brave New World” este doar una dintre multele surprize pe care Marvel le-a pregătit pentru fani în următoarea fază a Universului Cinematografic. Cu o distribuție de excepție și o poveste plină de aventură și emoție, filmul este setat să continue tradiția Marvel de a oferi divertisment de calitate superioară, consolidându-și astfel poziția de lider în industria cinematografică.

Urmărește mai jos interviul lui Ruffalo la SBIFF.

This post was last modified on feb. 13, 2024, 12:59 PM 12:59

Disqus Comments Loading...