X

Instiintarea Orange Oficiala de ULTIM MOMENT de care sunt Vizati Imediat Clientii Romani

Orange, grupul de telecomunicatii cu cel mai mare numar de clienti in Romania la ora actuala, a decis sa aduca in imediata atentie a multor clienti, o instiintare de ultim moment, care trebuie sa fie cunoscuta de catre oameni. Vorbim despre o instiintare pe care cei de la Orange au publicat-o in ideea de a ii ajuta pe oameni sa inteleaga de ce este important sa se protejeze si sa isi protejeze dispozitivele impotriva celor care vor sa le faca rau in orice moment.

Orange vorbeste mai jos despre pericolele care exista in mediul online in orice moment, dar si despre solutia de protectie Norton Security Online, una care poate sa ajute romanii sa nu devina victime ale raufacatorilor, fara sa stie. Avand in vedere ca numarul fraudelor online este in continua crestere in ultimii ani de zile, alegerea unei solutii de acest gen pentru protejarea datelor, ar putea fi una dintre cele mai bune decizii pe care le poate lua cineva acum.

Instiintarea Orange Oficiala de ULTIM MOMENT de care sunt Vizati Imediat Clientii Romani

Orange explica in cadrul website-ului sau, ca pentru doar 1 euro pe luna, clientii din Romania pot avea sansa de a avea datele protejate impotriva oricaror persoane care vor sa acceseze datele personale pentru a le fura. De la malware si pana la spyware, sau adware, pe telefoanele Android aceasta solutie de securitate poate oferi protectie avansata, Orange incercand sa-i ajute pe clientii romani sa inteleaga de ce este bine sa se protejeze oricand.

Orange spune ca Norton Security Online poate sa ofere protectie pentru multiple tipuri de dispozitive, deci nu trebuie sa ne facem griji in legatura cu tipul de gadget pe care-l avem, mai mult decat atat, existand si solutii de control centralizat al lor. Norton Security Online este gandita ca o solutie menita sa-i ajute pe oameni, fie ca sunt clienti ai Orange, sau nu, sa beneficieze de protectie la nivel ridicat, indiferent cum acceseaza internetul.

Orange ofera acces gratuit timp de 2 luni de zile la solutia Norton Security Online pentru anumite tipuri de abonamente, dupa care solutia costa doar 1 euro pe luna, daca va decideti sa o pastrati in continuare.

This post was last modified on mart. 21, 2024, 10:10 PM 22:10

Disqus Comments Loading...