X

BANCA Transilvania: Impresionant Anunt Oficial de ULTIM MOMENT pentru Milioane de Romani

BANCA Transilvania, grupul financiar din Romania care detine cea mai mare banca din tara noastra si din Europa de Est, a decis sa faca un impresionant anunt oficial de ultim moment, pentru milioane de oameni din tot teritoriul tarii. Dupa cum puteti observa si din postarea de mai jos, publicata de catre cei de la BANCA Transilvania prin intermediul paginii oficiale de pe Facebook, banca a reusit sa convinga 250.000 de romani sa foloseasca sistemul Round Up.

BANCA Transilvania a implementat acest sistem, numit Round Up, pentru a le oferi clientilor din toata Romania posibilitatea de a economisi bani in timp ce fac cumparaturi, prin transferarea unei sume modice de bani intr-un cond de economii. Sumele adunate in aceste conduri de economii aduc o dobanda de 4% anual pentru clientii BANCA Transilvania, iar activarea sistemului se face prin intermediul aplicatiei BT Pay, pentru telefoanele iPhone si Android.

BANCA Transilvania: Impresionant Anunt Oficial de ULTIM MOMENT pentru Milioane de Romani

BANCA Transilvania are 4 milioane de clienti in toata Romania, iar conform bancii, doar putin peste 5% dintre romani folosesc Round Up pentru a face economii suplimentare in momentul in care fac cumparaturi zilnic. 12.000 de clienti BANCA Transilvania activeaza acest sistem in fiecare luna, conform informatiilor pe care banca le publica in momentul de fata, cifra fiind una impresionanta, mai ales ca vorbim despre bani adunati in conturi de economii.

BANCA Transilvania a creat sistemul Round Up pentru a ne permite sa transferam in conturi de economii sume de bani cand facem cumparaturi, prin rotunjirea platilor la 1/5/10 LEI, automat de catre BT Pay. Practic, daca alegem rotunjirea la 10 LEI, cand achizitionam ceva de 7 LEI, 3 LEI vor fi transferati in contul de economii prin Round Up, iar BANCA Transilvania ne va oferi dobanda 4% anual pentru toate sumele transferate in respectivul cont.

BANCA Transilvania ofera pe website-ul sau mai multe detalii cu privire la acest sistem, astfel ca toti cei care sunt interesati sa afle mai multe despre el, nu trebuie decat sa acceseze datele.

This post was last modified on apr. 21, 2024, 7:12 PM 19:12

Disqus Comments Loading...