Masuri ELECTRICA Oficiale de ULTIM MOMENT Anuntate pentru Clientii din Romania

Electrica anunta o serie de masuri oficiale de ultim moment pentru clientii din toata Romania, iata ce transmite in mod oficial compania acum.

Masuri ELECTRICA Oficiale ULTIM MOMENT Anuntate Clientii Romania

Electrica, de departe cel mai mare furnizor de energie electrica pentru romanii din intreaga tara cu aproape 4 milioane de clienti in zeci de judete, a decis sa le vorbeasca oamenilor despre o serie de masuri oficiale de ultim moment. Dupa cum puteti vedea si in mesajul de mai jos, cei de la Electrica vorbesc despre o colaborare pe care o desfasoara cu furnizorul principal de energie electrica din Republica Moldova, tra care primeste energie de la noi.

Electrica vorbeste in mod oficial mai jos despre colaborarea pe care o deruleaza cu Red-Nord in ceea ce priveste furnizarea de energie electrica pentru cetatenii din Republica Moldova, facand un schimb de experienta cu ea. Acest schimb de experienta are menirea de a duce la imbunatatirea serviciilor de furnizare a energiei electrice atat pentru clientii Electrica, cat si pentru cei ai companiei din Republica Moldova, in cursul anilor urmatori.

Masuri ELECTRICA Oficiale de ULTIM MOMENT Anuntate pentru Clientii din Romania

Electrica este in colaborare cu multiple companii care furnizeaza energie electrica si gaze naturale in diverse regiuni ale Europei, mai ales ca vorbim despre un numar foarte mare de clienti pe care ii deserveste in Romania. Dupa cum prea bine stiti deja, Republica Moldova depinde intr-o buna masura de livrarile de energie electrica din Romania, din cauza razboiului din Ucraina, iar Electrica trebuie sa colaboreze strans cu furnizorii locali si din aceste motive.

Electrica incearca sa le ofere clientilor din Romania si cele mai bune servicii posibile cand vine vorba despre furnizare de energie electrica, astfel ca informatiile de acum vin doar sa completeze cea ce stim despre eforturile sale. Desigur ca nu vom afla chiar atat de curand ceea ce va aduce bun pentru Electrica si clienti tot ceea ce vedem in momentul de fata, asa ca va fi interesant de vazut si ce se va intampla in viitor din punct de vedere al colaborarilor.

Electrica ofera si prin website-ul sau informatii cu privire la unele dintre colaborarile pe care le face, astfel ca putem sa aflam si de acolo detalii cu privire la eforturile depuse de catre companie.