X

BANCA Transilvania: Schimbari Oficiale de ULTIM MOMENT in Imediata ATENTIE a Clientilor Romani

BANCA Transilvania, cea mai mare banca activa in Romania si una dintre cele mai mari din Europa de Sud-Est, a hotarat sa aduca in imediata atentie a milioane de clienti o serie de schimbari oficiale de ultim moment, foarte importante. Dupa cum puteti vedea si in mesajul de mai jos, BANCA Transilvania explica in mod oficial schimbarile care sunt facute, ele fiind disponibile in cadrul aplicatiei BT Go, disponibila pentru companiile care au conturi la banca.

BANCA Transilvania ofera de ceva vreme aplicatia BT Go pentru antreprenorii din Romania care au conturi la banca, ea fiind extrem de utila chiar si cand vine vorba despre sistmeul Ro e-Factura, implementat recent de catre ministerul Finantelor. Una dintre primele schimbari pe care BANCA Transilvania le are implementate pentru clientii din Romania, este optiunea de a plati facturile de utilitati direct din contul firmei, pe care il avem la banca.

BANCA Transilvania: Schimbari Oficiale de ULTIM MOMENT in Imediata ATENTIE a Clientilor Romani

BANCA Transilvania spune deasemenea ca aplicatia BT Go pentru companii ofera deasemenea posibilitatea de a permite executarea de schimburi valutare negociate, astfel ca putem sa schimbam foarte rapid bani, daca avem nevoie. Mai mult decat atat, daca avem depozite negociate, atunci BANCA Transilvania ne ofera optiunea de a infiinta, sau desfiinta, depozite negociate in prealabil, ceva ce vine deasemena ca o masura extrem de buna pentru multi dintre noi.

BANCA Transilvania a implementat deasemenea inclusiv posibilitatea de a face plati instant in euro folosind aplicatia BT Go, ceva ce pana acum nu era disponibil, dar ceva ce ne va face cu siguranta viata mult mai usoara, in viitor. Dupa cum prea bine stiti deja, BANCA Transilvania implementeaza in mod constant noutati pentru platforma BT Go, astfel incat sa ne bucuram de cele mai bune servicii in mod constant, asa cum este si normal pentru platformele de acest gen.

BANCA Transilvania ofera pe website-ul sau mai multe informatii cu privir ela platforma BT Go, astfel daca doriti sa aflati mai multe detalii despre ea, trebuie sa intrati acolo pentru a le vedea pe toate acum.

This post was last modified on apr. 22, 2024, 6:55 PM 18:55

Disqus Comments Loading...